Teoretic se poate de la morcov, la copiii foarte mici chiar se schimba daca li se da mult morcov, nepotelul meu era portocaliu de-a dreptul :)) dar cred ca ar trebui sa mananci foarte mult in fiecare zi sa ti se schimbe culoarea cand esti mare http://www.gds.ro/......e+sanatate (ultimele 3 randuri, dar gasesti si alte articole cu google care spun acelasi lucru)
Nu, in niciun caz.
Cei mai sensibili se pot inrosii..de la condimentele picante, doar atat.
E imposibil.Doar prin operatie estetica asa cum a facut Michael Jackson a fost negru si apoi alb.Deci nu, prin condimente, mancare, bauturi si orice altceva in afara de fond de ten(pentru putin timp), bronzat de la soare(putin timp) si operatie(definitiv). sper ca te-am as
Da, din exces de vitamina A (excesul e periculos, consulta un medic daca te-ai ingalbenit la fata).
Tot ce se poate! Eu am citit ca de la banane devii mai negru... la fel si de la sucul de nuci verzi, n-ai vazut ce maro sunt aia de vand punga de nuci pe marginea strazii?!
Nota Redactiei: Acest raspuns a fost dat numai ca sa isi exercite utilizatorul dreptul de a muta postarea la "Gastronomie", e curios daca ii iese pasienta, ha, ha.
Haha! Ce bine ca sunt altii care se ocupa cu asta (mutatul intrebarilor). Mie la ora asta mi se par toate filosofice .
Ai reusit? Incearca pe bune sa vedem daca poti sau doar nemaipomenitii site-ului pot. Mie oricum mi se rupe si daca ma raportezi.
Mda, te-am votat ca rubrica nepotrivita si am propus Gastronomie, dar degeaba! acum, daca-ti citesc raspunsurile portocalii, mai bine te propuneam la Politic, sau macar Sanatate
De la morcov stiu sigur . O prietena a fost asistenta medicala si a avut un pacient caruia ii dadea mama lui mult Tedy sa bea si morcovi sa manance. Pana s-a "portocalizat" copilul.
Pigmentul pielii se schimba si de la expunerile la soare. Cu cat faci plaja mai des in fiecare vara, cu atat vei fi mai neagra fara sa faci plaja peste cativa ani.
Nu cred ca poti sa iti schimbi culoarea pielii propriu zis, dar morcovul, de exemplu, te ajuta sa te bronzezi pentru ca e un aliment bogat in beta-caroten.
Alte alimente bogate in beta-caroten sunt sunt legumele şi fructele de culoare verde, galbenă şi portocalie: morcov, spanac, salată verde, roşii, broccoli, pepene galben.