In calitate intra automat si cantitatea. Chiar daca nu-i "volum", exista "masa". Nu stiu daca s-a inteles ce am vrut sa zic, dar important e c-am inteles eu. Cei ce prefera cantitatea sunt ceva mai putin informati, in comparatie cu cei ce sunt de partea calitatii.
ThعPigDude, dar daca ii pun ciobanului in fata nu motor de bmw cu caroserie de dacie si un motor de dacie cu caroserie de bmw, ce alege si de ce?
Eu prefer ambele:de exemplu dintr-o Bogăție în Dragoste, vreau cât mai mult-și numai de calitate Superioara!
@ThعPigDude, sa-ti explici tu insuti, caci tu esti cel cu iubite blonde, nu eu.
@vancea, cand nu dau niciun indiciu, cum poti sa ghicesti la ce ma refer? Iar imi citesti gandurile?
Daca se pun si calitatile negative, atunci, viata mea chiar capata un contur calitativ.
Aaaa, intrebare : Daca am avut doar blonde ca iubite, se pune la calitate sau la cantitate? Apoi sa-mi explici si mie, te rog, care e diferenta dintre blondele calitative si cele cantitative
Vizitiule, informatia n-are treaba cu calitatea sau cantitatea.Iti garatez ca unui cioban, neinformat, daca-i pui in fata un BMW si o DACIE, fara sa stie preturile sau capacitatile, alege BMW -ul fara sa clipeasca.Calitatea se vede, cantitatea se cumpara.
Vizitiule,pai de ce vrei sa minti ciobanul? Eu vorbeam de masini reale, nu de imitatii.E normal sa fie indus in eroare cu toate ca si contrastul prezentat de tine e un pic cam mare.Inclin sa cred ca isi va da seama si-ti va rupe cateva coaste ca ai incercat sa-l inseli
Prefer 1 tricou de calitate, si primit de la cineva drag, decat 1 miliard de tricouri de nimic si primite de la straini.
Calitatea, este ceva pe care eu aplic la un om, si abia dupa foarte mult timp petrecut cu acea persoana spun "Este un om de calitate" adica care nu se strica repede
Si cantitatea se aplica la oameni, poti sa ai prieteni cu caruta, daca se "strica" repede si te tradeaza.
Calitatea...cantitatea se poate strica, si atunci nu mai e cantitate... Daca s avea 10 lei (sa zicem) si ar trebui sa cumpar suc, desi as prefera sa imi iau mai multe si ierfitne, mai bine iau unul si bun decat sa ma trezesc cu "efecte secundare" de la cantitate.Si mai raman bani si de o acadea Calitatea e adorabila
Prefer calitatea din toate punctele de vedere. Ce e mult e si prost in general.
Pai e o diferenta calitatea adica sa fie o calitate buna exceptionala cum ar fi hainele de firma au o calitate buna si in pus de firma si cantitatea cadica dgreutatea cand auzi :am cumparat o cantitate de rosi adica o greutate si asta-i diferenta
funda?
Calitatea o aleg eu, pentru ca nu e totuna: iti iei 100 de pantofi chinezesti care te tin cate o saptamana si sunt foarte incomozi si te dor picioarele o saptamana dupa aceea sau iti iei niste pantofi comozi de nici nu-ti mai vine sa-i dai jos cin picioare chiar daca sunt cu toc mare sau ceva de genul asta asta a fost doar un exemplu