Întrebare recomandată | a3e6u9 a întrebat:

Preferi să te iubească oamenii pentru ceea ce nu ești sau să te urască pentru ceea ce ești?

Răspuns Câştigător
| Neberius13 a răspuns:

Caracterul slab atrage dupa sine preferinta de a minti pentru a se face placut, probabil datorat nevoii psihologice de a fi acceptat

13 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

În viaţa de toate zilele obişnuiesc să spun adevărul verde în faţă chiar dacă astfel am ocazia să deranjez unele persoane, printre care uneori şi prieteni.

| Dumnezău a răspuns:

Kurt Cobain FTW.

Prefer sa fiu idolatrizat.Cine nu ma idolatrizeaza, il trimit in mormantu' maica-si, ca oricum, n-am nevoie de el.

| Shammal a răspuns:

A treia varianta

| IMC90 a răspuns:

Sa ma urasca pentru ceea ce sunt

| Woodenpints91 a răspuns:

N-m nevoie să mă iubească sau urască alţii.

| shhhs a răspuns:

A doua varianta cred ca ar fi cel mai plauzibila pentru mine. De ce sa imi iubeasca un caracter care nu-mi apartine?

| scumpik99 a răspuns:

Buna.
Sa ai curajul sa spui da
Sa ai curajul sa spui nu
Sa fii mereu acelasi tu
Aceasta-i arta de a invinge
Chiar daca pentru ce esti multe persoane te vor respinge.
Fii tu insuti si te vei bucura si de prietenii adevarate unde persoanele implicate in acele prietenii te vor accepta asa cum esti!

| Mădă0611 a răspuns:

2. Oricum, e mai fain sa stai singur decat sa fii sufocat de iubirea fanilor pentru care trebuie mereu sa joci un rol. Obositor.

Dusmani i-mi poarta pica da na-re valoare m-ea laughing

| Delicacy a răspuns:

Prefer să nu mă intereseze părerea unui străin despre mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi pasă. Oamenii oricum te percep după cum îi duce pe ei capul.

| AliveOne a răspuns:

Sa ma urasca pentru ceea ce sunt!

| Indestructible a răspuns:

Prefer să fiu eu însămi. Dacă ceilalți mă iubesc sau mă urăsc, asta nu mai e problema mea.

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Eu prefer sa ma urasca oamenii pentru ca nu sunt ceea ce vor ei sa fiu si sa ma simt eu comod in starea pe care o am decat sa ma iubeasca pentru ca sunt asa cum vor ei dar sa ma simt incomod in aceasta stare.