| lupuvictor a întrebat:

Presa de azi face bani din minciuna? De exemplu Lady Gaga NU A ZIS "Coarnele din fruntea mea sunt reale. Le am din nastere." http://constiinta.blogspot.com/......rnele.html Cand am vrut sa dezmint porcaria asta mi-au banat comentariul. Minciuna a ajuns si ca titlu.

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Presa mereu a facut bani din minciuni. adica de ce crezi ca sunt peste tot prin lume numai barfe, zvonuri, inselatorii? pentru ca presa este mereu acolo ca sa-i urmareasca pas cu pas pe cei de la care vor sa scoata ceva, pana ce ei simtindu-se vanati si stresati de atitudinea reporterilor etc, le dau informatiile de care au nevoie, pe care evident, le vor interpreta asa cum vor ei, presupunand anumite pasaje din discutie, si iscand valva dar si dezamagind fanii, de exemplu. showbiz-ul, mass-media, presa sunt niste factori vitali in viata noastra, insa atunci cand vin cu adevar nu cu minciuni si prostii. despre multe alte vedete s-au spus, atat la noi in tara cat si peste hotare, multe stiri false, doar pentru a atrage ascultatori si pentru a soca, prin ceva ce se va descoperii cu siguranta mai tarziu ca nu este adevarat.
in general nu e bine sa-ti bati capul cu asa ceva, sau macar sa asculti ce zic barfele, e bine sa le eviti pe cat posibil si sa incerci sa capeti informatii de care vrei sa stii ce vin direct de la sursa. in rest toate celelalte au posibilitatea de 90% sa fie minciuni. happy

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aproape toata media, in goana dupa rating(inclusiv bani) denatureaza, mai mult ori mai putin, realitatea, mai ales prin titluri de senzatie, care, uneori, nu au nici o legatura cu continutul articolului/stirii. Am intalnit deseori aceasta modalitate de a atrage cititori/privitori/ascultatori si, mi se pare, ca devine din ce in ce mai frecventa. S-auzim si de bine!

Răspuns utilizator avertizat
| Robert a răspuns:

Coarne necoarne uite-te la umerii ei.Vezi minutul 2.

| eeeeeeeeee a răspuns:

Despre lady gaga pot sa zica orice.nu ma mira si nu ma intereseaza.la fel cu toate vedetele "minunate".

| giuly a răspuns:

Dar...de unde stii ca nu sunt adevarate?

| giuly a răspuns:

I know man, sunt experta la asta.

| lupuvictor explică:

Giuly,ai intrebat "Dar...de unde stii ca nu sunt adevarate?" Pentru simplul fapt ca stiu mai multa engleza ca tine. Daca nu ai vazut video din articol, atunci scuza-ma.inseamna ca te-ai bagat in seama aiurea.

Răspuns utilizator avertizat
| BligBligBoy a răspuns:

Frate...lady gaga nu mai stie cum sa isi face reclama e cunoscuta pentru imbracamintea excentrica si altele. A mai fost si chesti ca ea ar avea penis e exact la fel si cu tampenia asta cu coarnele :-J
EU SINCER M-AM SATURAT DE "VEDETELE ASTEA"

| LlLoOoVvVeEe_9087 a răspuns:

In ziua de azi minciunile se vad
si asa e nu a zis lady asa ceva