| alex9109 a întrebat:

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, se afla intr-o vizita diplomatica in SUA, unde s-ar putea intalni cu omologul(omchiorul mai degraba) sau, tovarasul Barack Obama.

Trusturile Intact si Realitatea Media incearca sa duca in plan secund stirea generata de eveniment. Credeti ca acest demers se justifica din punct de vedere comercial sau e o alta actiune care vrea sa decredibilizeze actualii guvernanti?

7 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Nu incearca sa o duca in plan secund.
numai ca azi Obama este intr-o vizita in statul Ohio si nu la Casa Alba.
Asa ca se fac speculatii pe aceasta tema, adica Basescu nu se va intalni cu Obama ci cu vicepresedintele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce aceasta intalnire care este posibil sa nu fie, este tavalita si disecata de realitatea si antena?

| florin1979 a răspuns:

Fac foarte bine, pentru ca presedintele tarii nu mai reprezinta de mult populatia romaniei.pe mine pe tine pe majoritatea utilizatorilor acestui stie. el are grupul lui de pupincuristi care il inconjoara, practic nu ii pasa de soareta locuitorilor si a electorilor ce i-au dat incredere la alegere. atunci cu ce folos sa il deie la realitatea si antena3? si asa basescu are televiziunile lui, tvr 1 platita din banii nostri ai tai ai mei etc si b1 tv.

| Infraverde a răspuns:

la ce ai mai pus intrebarea cand toata lumea vede ca Realitatea Tv este de partea opozitiei?

| Amaya a răspuns:

Presa din România este împărţită între cei care simpatizează puterea şi cei care nu. Sau mai exact între cei care primesc bani de la stat să o pupe în fund ( B1, TVR1 ) şi cei care nu ( Realitatea, Antenele ).
Eu am văzut dezbateri despre această vizită pe Realitatea, deci nimeni nu o duce în plan secund.
Mă întristează să văd oameni care nu realizează nici în al doisprezecelea ceas răul făcut până acum de actuala guvernare. Bucuraţi-vă de această extraordinară vizită cât România continuă sa se ducă la fund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma tu esti o scarba ciufuta care -si ponegreste presedintele tarii.infderent cine o fi,ma proasta satului,el este cel ce te reprezinta pe tine, este cel ales de jumatate plus unu din oamenii acestei tari, care au votat.

| chokingvictim a răspuns:

Trusturile respective(proprietarii lor cel putin) au interesul sa scada imaginea publica a puterii. daca prezinta pozitiv evenimentul, imaginea poate creste.its all about the money$$$