Sincer..ar fi ciudaaaat totul ar fi dat peste cap. Desi, recunosc ca ar fi o experienta mai aparte si mi-ar place sa ma intalnesc cu respectiva persoana, atata timp cat ea traieste departe de mine. Ne-am putea intalni ca sa discutam, sa ne cunoastem. Dar as tine existenta ei secreta.Ar fi o experienta benefica daca respectiva finta ar fi departe de mine. Adica in alta tara sau oras. Desi, stiind de existenta ei, o parte din mine va fi mereu macinata de teama de a nu impartasi aceeasi soarta cu cea a domnului Goliadkin. In cazul acesta, diavolul si-a spus cuvantul...
Cred că ar fi o experiență destul de interesantă. Și dacă nu m-aș scoate din minți în prima jumate de oră, s-ar putea chiar să-mi placă.
Știi cum se spune, Eu îmi sunt cel mai bun prieten. Aș avea ocazie s-o verific la propriu.
Trebuie doar sa tii cont ca viata e aceeasi peste tot si pentru cei bogati si pentru cei saraci.Deci nu trebuie pur si simplu sa iei in calcul situatia materiala. Daca reusesti sa treci peste asta si sa discuti liber, ai toate sansele de reusita.
Intrebarea mea este doar o presupunere (imposibila chiar) si nu vreau sa comentati absurditatea ei, ci daca ti-ai dori sa te intalnesti cu o astfel de persoana sau ai avea retineri gandindu-te ca ar trebui sa dai piept cu..."tine".
Cred ca m-as marita cu ea.....nu cred ca exista o pereche mai buna pentru mine.
Cat pentru defecte cu totii incercan sa indepartam defectele care ne deranjeaza cel mai mult, asa ca daca are un defect care ma enerveaza ar enerva si pe perechea mea.
Daca o astfel de persoana ar exista (prin absurd), am coopera pentru scopul nostru in viata, injumatatind munca, sau chiar accelerend progresul spre acest scop semnificativ.
Cred că mi-ar fi teamă să trăiesc o astfel de experienţă. După ce că am deja două personalităţi, dacă s-ar mai li dubla...ar fi prea mult.
Infricosator, deci nu, eu imi stiu defectele si calitatile. Ar fi tare sa fie cum zici, ar inseamna ca si ea sta acum si iti raspunde tie Sa vedem
Daca ar fi identica n-as descoperi nimic nou la ea, dar as incerca sa-mi petrec timpul cu acea persoana pentru a vedea cum e sa stai cu mine.
De obicei persoanele care nu sunt multumite/au o parere proasta despre ele insele vor spune ca n`ar vrea sa se intalneasca cu un asemenea om. Cele care au incredere in ele (sau cei care leviteaza in spatiu facand abstractie de la ambele categorii) ar raspunde cu 'da' fie din curiozitate, fie pentru a`si usura 'munca' in a se cunoaste pe sine.
Eu, personal, nu as vrea sa intalnesc o persoana identica cu mine (doar daca ar fi sa ne intalnim numai noi doua) fiindca ceilalti ar fi incurcati, as pierde toate persoanele la care tin sau va trebui sa le impart cu cealalta 'eu'. Mi s`ar injumatati viata. Nimeni nu cred ca vrea asta.
Ar fi super, cred că mi-ar fi prietenul cel mai bun. Cred că ne-am înțelege să citim chestii diferite și să le dezbatem împreună.
Nu exista persoana absolut identica in toate privintele, nici chiar prin clonare. Iar daca prin absurd ar exista, am fi D-zei.
Pe tot Pamantul asta exista persoane care sa iti semene si fizic dar si din punct de vedere al mentalitatii. Mi-ar placea sa intalnesc o persoana care sa semene cu mine in toate privintele, mi-as fi dorit o sora geamana