| WhatheWow a întrebat:

" Pretul corect pe care oamenii il vor platii pentru indiferenta lor la viata politica e sa fie condusi de oameni rai "? Platon

Răspuns Câştigător
| BettynaAstrid a răspuns:

Multi nu sunt indiferenti, chiar le pasa.Problema e ca nu stiu ce sa aleaga! Pur si simplu nu se pricep!

| WhatheWow explică (pentru BettynaAstrid):

Asta se invata pe parcurs; important e sa nu mai lasi sa conduca pe aceia care au mintit ca fac ceva si nu au facut.

| BettynaAstrid a răspuns (pentru WhatheWow):

Din nou aceeasi treaba. Daca se incred orbeste n-or sa-si dea seama niciodata! De ex majoritatea oamenilor de la tara.Nu stiu care e treaba pe-acolo.Si eu sunt tot de la tara, insa incerc sa ies din mediocritate...

| WhatheWow explică (pentru BettynaAstrid):

Nu conteaza de unde sint, pina la urma toti vor avea de suferit.

| BettynaAstrid a răspuns (pentru BettynaAstrid):

Scuze ca postez aici, dar stie careva cum pot sa iau de pe mail niste poze trimise cu wetransfer? mi se incarca de aprox 2 ore si nu stiu ce sa-i mai fac!

Răspuns utilizator avertizat
| BettynaAstrid a răspuns (pentru zen0):

Pai doar oamenii prosti sunt indiferenti privitor la ceea ce se intampla...

26 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

"Ce se naste din rautate se va pierde in rautate"De ce-ti faci griji?

| WhatheWow explică (pentru harciog):

Nu-mi fac griji, doar filosofam!

| shadovv a răspuns:

Exact! Numai ca lumea intelege gresit problema. Momentan Romania nu este condusa! Ea este furata! Toti cei care se duc si voteaza intra in sistem conformanduse in el.

Eu ma implic politic refuzand dreptul la vot.

| WhatheWow explică (pentru shadovv):

Tocmai la asta se refera citatul, la exercitarea dreptului la vot.

| shadovv a răspuns (pentru WhatheWow):

Ce drept de vot ma? Platon era impotriva democratiei!

"The price good men pay for indifference to public affairs is to be ruled by evil men."
― Plato / Poate ca e impotriva convingerilor lui, dar deocamdata la asta se refera.

Esti irelevant!

Irelevant e acela care aduce argumente?!

"Poate ca e impotriva convingerilor lui, dar deocamdata la asta se refera."

Cine se refera? Platon se refera? Platon argumenteaza votul democratic? El fiind total impotriva democratiei pentru ca democratii i au adus moartea prietenului si invatatorului sau, Socrate?

Daca nu Platon se refera atunci cine? Citatul se refera? Citatul nu are puterea de a se referii. Poate tu abuzi citatul pentru a te referii...

Irelevant esti tu pentru ca argumentul tau e irelevant!

Asta e argumentul, o speculatie? Eu cred ca tu esti irelevant!

Asa e... eu sunt irelevant. Eu am gresit. Democratia e super buna. Traiasca votul democratic! Citatul e un foarte bun argument chiar daca autorul vroia sa spuna alceva...

Eu nu am spus ca Democratia e buna, poate ca indignarea mea e mai mare, nici nu am facut un subiect de controversa din convingerile tale politice. Ai spus ca sint irelevant (adica eu ) fara ca eu sa te fi jignit intr-un fel. O discutie se poate purta si civilizat. Daca o opinie nu e conforma cu idealurile tale nu trebuie sa o desconsideri ci sa te gindesti ca si altii pot sa desconsidere opiniile tale la fel de usor.

Daca alti nu ar putea desconsidera opiniile mele nici nu m as implica in asa ceva! Caci doar asta este scopul. Dezbaterea.

Scuze daca te am jignit.

Ok

| WR104 a răspuns:

Oamenii indiferenti vor fi condusi de catre oameni nepotriviti si necunoscuti.
Daca se duc la vot cu totii si ai de ales intre Basescu si Crin nu mai conteaza, tot de catre oameni rai esti condus.

| lolium a răspuns:

In situatia in care ne aflam noi cred ca nu prea ar conta pe cine alegem. oricum nu o s-o ducem mai bine tongue

| lea72 a răspuns:

Destept tip Platon ăsta.

| mihai0751489304 a răspuns:

Cam asa ceva