| Fineness a întrebat:

"Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce."Pentru voi ce reprezinta prietenia?

Răspuns Câştigător
| adaadina a răspuns:

Prietenia e ca relatia dintre mana si ochi cand ochiul plange mana sterge lacrimile iar cand mana se loveste ochiul plange...:*

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Inclin sa cred ca este ca legatura de rudenie.Nu ti-o alegi niciodata.Se impune.

| shadovv a răspuns:

Fratie artificiala.

| Woodenpints91 a răspuns:

Nişte străini cu care vorbesc ceva mai mult şi cu care-mi împart berea şi mâncarea.

| Inferno a răspuns:

Prietenia este ca si cand bei din veceu/closet: toata lumea poate sa te vada, dar numai tu stii gustul si aroma dulceaga a acestuia.

| krysstal a răspuns:

laughing foarte tare...Prietenia este inchisoarea sufletului de buna voie in trup strain.

| krysstal a răspuns:

Prietenia – o navă destul de mare pentru a duce doi inşi pe vreme frumoasă, dar numai unul când e vreme rea.

| krysstal a răspuns:

Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste minunatul decor al prieteniei sincere, chiar daca scena a luat sfarsit.

| dienuta1990 a răspuns:

Prietenia reprezinta o relatie speciala ce este bazata pe respect, incredere si sinceritate. Exista tot felul de prietenii care se pot distruge dar omul trebuie sa mearga mai departe si sa-si gaseasca altii prieteni.

| gaming a răspuns:

Altii sunt bunii altii sunt rai si te vorbesc pe la spate (prietenii)eu stiu ca prietenii sunt famila si uni dar nu totii altii sunt nesimtiti care te vorbesc pe la spate ca dobitociii asta nu ee prietenie.si ca sa inchid, prietenia este ceva si bun si rau(ma refer la altii ca te vorbesc pe la spate)!

| xLastTime a răspuns:

Prietenie inseamna o persoana ce nu ii ascunzi nimic.stie tot despre tine.si la greu se vede ce prieten e. daca te lasa il poti uita. daca tie altaturi e prieten adevarat.si la randu tau trebuie sa fi alaturi de el... unii prieteni sunt sinceri.alti te vorbesc pe la spate. happy