In primul rand, sa o iau ca TacaPaca visele sunt mesaje inconstiente trimise constientului. Faptul ca prietenul tau ti-a cerut scuze in vis inseamna ca tu esti constienta ca el sufera dupa tine, dar totusi tu nu vrei sa te impaci cu el, sau cel putin asa crezi tu, poate chiar vrei sa te impaci cu el dar te opresti singura.Incat despre al doilea vis mie mi se pare ca e un caz de paranoie bazata pe niste dovezi neconcrete. Poate vecinul tau nu are nimic cu tine dar tu te minti singura ca e ciudat.Eu as spune sa fi mai atenta cu prietenul tau si sa nu te mai gandesti la vecinul tau pentru putina vreme ca poate o sa dispara "paranoia".
Da stiu despre gramatica mea dar my keyboard e pe engleza si nu mai stiu foarte bine romana pentru ca locuiesc in Londra de mult timp si am cam uitat romana. Totusi multumesc pentru raspuns.
Singurul sfat pe care ti-l pot da e sa nu mai incerci sa interpretezi visele, pentru ca ele nu inseamna nimic.
Sarutati mana de 5 ori
1 spune numele tau
2 spune indragostit de 5 ori
3 scrie acest mesaj la 10 commuri
4 uitate in mana
Eu nici nu am stat să citesc totul deoarece visele reprezintă ceea ce ai tu în subconștient. Nu influențează cu nimic realitatea visele ci ele sunt influențate de realitate. Uneori e adevărat că pot avea și efect Placebo dar mai greu și acest lucru deoarece te va influența doar pe tine într-o mică măsură, nicidecum pe cei din jur. Pe cei din jur îi vor influența acțiunile tale.
In primul rand, gramatica ta e la pamant.
Legat de vise:
In primul probabil ca te.ai atasat de el asa mult incat intamplarea te.a "traumatizat" intr.un fel si nu ai de ce sa iti faci griji.
Al doilea: ai vazut prea multe filme de groaza(glumesc..sau nu?); vecinul tau e cam dubios si trebuie sa te mai gandesti la el pentru ca vecinii in principiu ascund ceva mai bun sau mai rau in functie de caz. Gandeste.te la lucruri mai importante cum ar fi prietenul tau .
Bafta!
LisaJulie întreabă: