| мιcυтѕαααα a întrebat:

Profesoara cand ne explica ca noi ne tragem din daci si romani a mai zis " Asta-i adevarul chiar daca ne doare." De ce a zis asta? Romanii si dacii erau doua neamuri rele? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Profesoara ta a folosit o doză mare de subiectivism în ce a spus. Subiectivismul nu are ce căuta la ore. Se fac cursuri pentru a-ți dezvolta propriile capacități și imagini despre lume după cum poate fiecare. Nu sunt cursuri de îndoctrinare. Opinia profesoarei tale e doar atât, o opinie. Ține minte asta și nu lua de bun tot ce zice.

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca s-a referit la durerea dacilor provocata de faptul ca au fost cuceriti si colonizati.

| Skylar a răspuns:

De ce vaca domului vorbeste la general? In plus dacii si romanii sunt niste neamuri cu care ne putem lauda peste tot.

| enverhoxha a răspuns:

Cred că ai înţeles greşit. Profesoara a spus probabil că romanii le-au tras-o dacilor şi ăsta-i adevărul, chiar dacă pe daci i-a durut. Romanii (cu a, nu cu â) o aveau mare.

| Zangetsu a răspuns:

Faza e ca romanii ii trimiteau pe hoti in noua colonie dacia.

Răspuns utilizator avertizat
| chokingvictim a răspuns:

Romanii vroiau sa cucereasca toata europa.asta e rau sau bine? asa dupa tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesoara ta doarme noaptea într-un cireş (în cracii goi, şi cu un prezervativ tras pe meclă), d-aia este atât de ciumpalacăwinking
Probabil, ea preferă să ştie că se trage din triburile bango-bango (zic şi eu), de undeva de prin junglele amazoniene laughing
P.P. Spune-i profei tale că sexul te face mai iubitor de viaţă, şi mai relaxatwinking

Răspuns utilizator avertizat