Da frate, ma enerveaza, ma dispera...da' stresul dauneaza grav sanatatii, asa ca-i dau igg
Imi exprim suprinderea prin ceva gen 'doamne dumnezeule, cata prostie' dupa care inchid TPU si ma apuc de altele.
Deci te bagi in seama cu prostia
Sa ma enervez din cauza prostiei altora imi creeaza mie probleme, asa ca de ce sa ma consum eu degeaba cand pot sa rad si sa arat cu degetul? ...Sau sa ignor.Merge si varianta asta.
...
De obicei, prostul e atat de prost(ma, dar atat de prost!), incat nu intelege nici macar ca trebuie sa stea in banca lui.Eh,cand vad asta ii dau sa manance atata jar, pana face ca.ca scrum:d.
Prostia in orice cantitate vine ea ma amuza atat timp cat nu are repercusiuni asuprea mea.
Ma bucur ca sunt mai desteapta . glumesc. eu sunt aia care trebuie sa ma adaptez ca de aia sunt mai desteapta. stiai ca cucu-si striga numele? cam asa si tu aici...
Daca acel Cuc stie limbi straine si in loc de Cu-cu Cu-cu Cu-cu canta Be-cautios Be-cautios Be-cautios, pe cine mai striga?
Habar n-am. cred ca stii ca asta nu e numele meu
Nu o lua in nume de rau, am vrut sa fiu putin comic, daca te-ai simtit jignit/a o sa-mi cer scuze
Rau de tot. nu-mi trece supararea decat cu scuze sub forma de versuri
Aici nu m-ai nimerit sunt afon in a compune poezii, asta daca nu a halit cineva ceva
Aspirina,ia un Distonocalm!
LisaJulie întreabă: