Si mie mi se mai intampla uneori asta ! Cel mai bine e sa incerci sa nu te mai gandesti la ce o sa faci si sa suni pe cineva (eventual sa va intalniti) sau ocupa-ti timpul cu altceva! La mine functioneaza...
Ce este rău în a fi spontan? Mie-mi plac oamenii spontani, şi cred că sunt o companie mult mai bună decât cei crispaţi, care-şi planifică fiecare pas.
ZERØ1onis @ tocmai a spus ca nu isi doreste sa nu fie spontan dar plainifica totul desi nu-i convine...eu iti recomand sa faci un exercitiu sa nu iti fie teama! si eu sunt perfectionista si fac deseori asta; planuiesc totul insa la un moment dat nu imi iese(mai des) si atunci am renuntat si imi spun in minte'' ce-o fi o fi'' si las totul sa vina de la sine mai ales in cazul in care te-ai referit si tu! poti stabili locul in care merge sau traseul pe care il vei parcurge pe moment daca te vezi cu cineva, mai ales o fata! in alte situatii e diferit!
Este bine atâta timp cât te preocupă conversaţia pe care o vei avea cu oamenii şi nu ai de ce să-ţi faci griji
Eu, când eram mai tânăr, admiram într-un fel oamenii care vorbesc înainte să se gândească şi sunt spontani, cum zici tu
Peste puţin timp, am început să fiu şi eu aşa
Dar ghici ce? Am învăţat că oamenii nu admiră gurele sparte, nici oamenii care se aruncă brusc cu vorbele, pentru că persoanele de acest tip dau o senzaţie de sălbăticie, de lipsă de autocontrol, şi pe de altă parte, un om care se gândeşte înainte să vorbească are mai multe şanse să formuleze nişte propoziţii logice şi la subiect
Un om care vorbeşte clar, logic şi structurat, face o impresie mult mai bună, iar ceilalţi îl consideră inteligent şi stăpân pe sine, un om care ştie ce vrea de la viaţă şi ştie cum să obţină acest lucru
Este ca şi atunci când trebuie să sari una mare : câteodată este mai bine să-ţi iei un avânt şi nu brusc să te arunci numai, pentru că ai 90% şansa de a cădea în prăpastie
Printre oameni, această prăpastie este căderea în ochii celorlalţi
Fii tu însuţi, dar nu fi nechibzuit şi aiurit
Şi asta ţi-o spun din experienţă
Desigur, că avem nevoie şi de clovni printre noi şi de alte caractere, dar aceste " funcţii " sunt destinate celor care nu sunt în stare de mai mult
Dacă tu poţi fi un caracter mai valoros, mai respectat şi mai important, de ce vrei să alegi să fi o gură-spartă?
Nu, e bun felul tau de a gandi. iar daca reusesti sa gandesti foarte repede e si mai bine. in mare parte BS a cam explicat cam tot. fi si spontan, dar nu in chestii importante, acolo trebuie sa gandesti putin inainte.
Nu cred ca felul tau de a gandii este prost spontan sau perturbat. Cred ca esti inteligent ca te gandesti de 2 ori inainte de a vorbii. Cred ca ai stofa de filozof. Pentru mai multe ID Y! m : c.iol_loi