Harciog, intrebarea ta imi aduce aminte de-o vorba ce mi-a ramas in mine, dar nu mai stiu cine a spus-o. O pun insa, in ghilimelele de rigoare:
''Nu am incredere in oamenii care isi inchipuie ca dispun deja de raspunsuri atunci cand noi abia incercam sa formulam intrebari.''
Ai dreptate Harciog, este ca si la "stiinta si filosofie" aici pe TPU, unde se pun postari despre evolutionism si creationism.Si unii si altii ii dau tare cu teoriile.Problema este ca nu s-a gasit pana acum un nenorocit care sa le rezolve dracului problemele, sa nu ne mai f*** astia la cap cu controversele lor seci.
Este o vorba :"Teoria ca teoria, dar practica ne omoara". In cazul unei probleme toti alegem calea usoara(adica "datul din gura")si mai putin calea mai grea(adica rezolvarea efectiva a problemei).
Am de multe ori discuti cu fica mea in care eu ii spun: fetito gandeste simplu! La care ea raspunde: Papa, nu pot sunt la gimnaziu.
@Flav, ai pus punctul pe I, este chiar cineva pe acest site care ma scoate din papuci cu chestea asta.