| Elseve12 a întrebat:

Putem face sa se întâmple în viața noastră ceea ce ne dorim sau ceea ce se întâmplă nu depinde de noi?

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Se poate intampla, doar daca faci ceva in sensul ala.Asa doar sa iti doresti si sa astepti sa se intimple, sa cada din nori, astepti mult si bine, nu se va intampla.
Deci depinde de noi ce ne dorim si ce facem pentru a se intampla. Uneori indiferent ce ai face, unele dorinte nu prea se pot realiza laughing cum am spus, depide si ce iti doresti.

| ioana748 a răspuns:

Unele lucruri nu depind de noi si trebuie acceptate pur si simplu.La altele putem interveni facand tot posibilul sa ne fie bine. Vorba ceea, sa ne rugam la Dumnezeu, dar sa o facem cu sapa in mana.
Lasand gluma la o parte conexiunea cu inteligenta Suprema te poate ajuta mai mult decat iti imaginezi. Incearca si ai sa descoperi prin propria experiență.
Toate cele bune,

| TimberWolf a răspuns:

Gandeste-te asa, daca ai facut tot ce ai putut si tot ce a tinut de tine si nu ai reusit, aia e, incerci altceva.
Daca esti intr-un colectiv si nu esti binevenit, schimba-l!
In 31 de ani de viata mi-am dat seama ca nimic nu merita sa regreti, treci mai departe!

| StoicAnalysis a răspuns:

Ambele. Poti face ce vrei tu si sa se intample cum vrei tu, doar ca nu mereu. In unele dati interfereaza cu viata ta si efectele alegerilor facute de alti oameni.

| adryang78 a răspuns:

E relativ. Unele evenimente apar în funcție de acțiunile noastre, făcute cu intenția de a provoca acel eveniment. Dar de regulă asta se întâmplă pe termen scurt și nu întotdeauna "socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg". În general, nu avem control asupra evenimentelor ce urmează să apară, fiindcă ele sunt generate de mult prea mulți factori externi, din afara noastră.

| Korkodeln a răspuns:

Cum se zice: "Dumnezeu te ajuta, dar nu-ti baga in sac", deci in primul rand depinde de noi sa facem eforturi sa ne atingem telurile in viata. Daca joci poti pierde, sau poti castiga, dar daca nici macar nu participi atunci pierzi 100% sigur.