Dupa ce am citit toate parerile legate de acest subiect spun ce am simtit eu cind am fost indragostita:eram mult mai buna cu toata lumea, stiam sa zimbesc zilnic, sa salut pe toti eram toata ziua fericita ascultam melodii frumoase toata viata era roz.Acum ca nu am pe nimeni, nu-mi vine sa salut cind intru intr-un magazin, nu-mi vine sa zimbesc niciodata si in ultima instanta zilnic sunt trista si nu am chef de nimic fac doar ce e obligatoriu de facut. Dragostea te face si creativ.De exemplu la virsta mea daca esti iubita faci si zece prajituri de paste daca ai pentru cine, daca nu ai pentru cine cumperi cit maninci tu de la magazin si cu asta s-a terminat. Opresc aici sirul gindurilor caci e foarte lunga lista a ceea ce simte omul cind e singur fara iubire si ce simte cind are iubire in viata.
Ii face slabi, vulnerabilitatea cauzata de dragoste e ca o raie, se scapa nenatural de greu de ea.In cazuri extreme, ii poate face sa si-o bage in ea de viata, cand e neimpartasita sau, la fandositi, cand e insuficienta.Auzi la ei, dragoste insuficienta!
Radical cand omul experimenteaza dragostea adevarat, cea reala pentru el, si cand e reciproca.
Da, ii face sa uite de toate obiectivele pe care le aveau in viata alergand ca niste mamifere in calduri dupa feromoni celui de care ''sunt indragostiti''.
Aceasta este otrava din sageti a lui cupidon.
Si eu sunt de parere ca, da, puterea dragostei schimba mult oamenii. Dar depinde foarte mult ce se intelege prin "dragoste"...
A nu se confunda puterea dragostei cu puterea indragostirii, despre care unii savanti spun ca este o afectiune a creierului care dureaza aproximativ 2 ani )
La fel de mult ca si ura numai ca in alt sens,dragostea probabil iti deschide mintea, inima, te relaxeaza, te face sa te simti fara griji, liber....http://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw
Parerea mea ca da si foarte mult! De ex cand prietenul/prietena ta cea mai buna/cel mai bun, are o relatie serioasa esti dat mult la o parte
Chir foarte mult.
Este cea mai adevarata zicala dupa parerea mea.
Dragostea schimba foarte mult oamenii.
Păi poate schimba oamenii, dar nu ştiu cît de mult...depinde de sentimente.
Schimba foarte mult.O iubire e aproape 70% din viata ta...Si mai mult
Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: