| Kosuchin a întrebat:

Puteti crede ca poate exista un loc lipsit absolut de Rau?

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu cred in existenta unui loc anume, ci in efuziuni de bunatate absoluta, de care numai o persoana care iubeste este capabila.

23 răspunsuri:
| Triunghi a răspuns:

Sper ca da... dar ma indoiesc 99. 99% sad

| Paulla a răspuns:

Nu. Fara intuneric nu poti avea lumina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi vine foarte greu sa cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil in rai (asta daca tu crezi conceptul rai/iad)

| AvalohAlyn a răspuns:

Normal.Mantuitorul ne-a zis asta si ne-a promis.Si tocmai El a fost omul lipsit de rautate si de rau, de orice farama.Aici depinde si de credinta.

| AG a răspuns:

Nu.
Cel putin nu in conceptia mea, deoarece pentru a putea defini notiunea de "BINE" trebuie sa avem si notiunea de "rau".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata asta, nu! Adica atata timp cat respir nu o sa gasesc niciodata atata pace pe pamant.

| RXN a răspuns:

In viata asta, nu, raul e pretutindeni.Inca un motiv pentru care cred asta e pentru ca raul e un punct de vedere, e pur subiectiv, astfel ca e absolut imposibil sa exista un loc fara nici cea mai mica farama de rau.

| carminaburana43 a răspuns:

Da in rai. Dar pe Pamint nicaieri.

| Alphawolf a răspuns:

Nu. Nici aici, nici in alta parte, nici in alta viata(?). Nu pot sa cred ca poate exista un loc in care esti doar fericit, sa fii constient, iar existenta (viata) sa aiba sens. Daca totusi prin absurd exista un asfel de loc, iar cei ce locuiesc acolo sunt doar fericiti, sunt constienti(deci nu drogati sau vrajiti si nici spalati pe creier), considera viata interesanta si cu sens in acea dimensiune, inseamna ca Dumnezeu e tare de tot!

| ramona30 a răspuns:

Da, sunt momente in viata fiecaruia in care ne aflam in zone fara rautate, dar dureaza putin.
Daca te-ai referit la rai, ar fi bine sa traim totusi viata reala si sa lasam povestile cu zane.

| Kosuchin explică:

XP pai chiar la Rai m-am referit xP

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@eucosti, Raiul, la fel ca si Iadul, salasluieste in noi si ajungem asa la raspunsul inteligent al Paullei, care din pacate a fost considerat stupid de cineva cu creierul cat nuca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU fara ramona sau alte minti netede.

| DorelSudoru a răspuns:

Nu poate existalaughingIncercati sa va imaginati un asfel de loc

| Razvan a răspuns:

Vreau şi eu un concediu în locul ăla

April
| April a răspuns:

Nu; fiindca sunt sigura ca fara Rau n-ar fi nici Bine.Totul e dual in Univers pana si pentru materie exista antimateria; si n-am sti niciodata ce e binele daca n-ar exista raul. Un loc lipsit total de rau, ca si unul lipsit total de bine e imposibil.Sau e punctul zero al existentei; poate doar clipa Big-Bangului sa fi fost lipsita atat de rau cat si de bine.Devenirea inseamna bucurie si suferinta in masuri egale sau inegale, dupa programul inscris in genele oricarei fiinte vii...

| Struţ_7924 a răspuns:

Daca nu sunt oameni prin preajma, poate.

| Dmonik a răspuns:

Da, este viata intrauterina! Nu-mi amintesc sa ma fi deranjat ceva, era atat de bine langa inima mamei mele...

| ania a răspuns:

Da, intr-un" loc" in afara timpului, spatiului materiei, acolo unde cei prezenti experimenteaza prezenta nemijlocita a lui Diumnezeu.

| Sconcsiş a răspuns:

Da, în budă

| costis a răspuns:

Buna intrebare. Nu ca n-ar fi interesante si cele cu extraterestri, Triunghiul Bermudelor etc, dar cred ca sunt mult mai putin folositoare. Merita un premiu, pentru ca e scurta si eficienta (si poate lasa ceva in HDul mental).

| TormentOfSins a răspuns:

E un concept uman a face bine sau a face rau.So intotdeauna a existat locuri fara bine si fara rau daca scoti omenirea din acest cliseu