| VBC7 a întrebat:

Radarele de fantome din app store sunt o prostie, nu?

11 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Stii cum e, exista radare de fantome intr-adevar, problema e daca exista fantome.

| Andrei123654789 a răspuns:

Nu exista fantome, deci da.

| sublime89 a răspuns:

Nu crezi ca daca chiar existau "radare pentru fantome", am fi auzit si noi pana acum ca a fost descoperita una?

| Radu284 a răspuns:

Depinde cum functioneaza. In principiu, citesc senzorul electromagnetic al telefonului (ceva gen senzor HAL si/sau alti senzori).

Ele nu sunt o prostie, daca sunt bine programate. Dar ca sa functioneze bine, trebuie sa ai si o fantoma cooperanta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

To ce e pe Android e 100% adevarat
Eu am asa in telefon:
FindWhoFarth detector V3.97 ca tot timpul trebuia sa banuiesti pe cineva si obraji rosii mai faci de la vin.
VirginityChecker Beta 0.2
AvailableTreeForPeeing v2.0
FindMeAwife
DrunkMetter
VicinityHornyAlert

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cine stie? Ai detectat ceva?

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Daca nu crezi in fantome, vei zice ca da, daca tu crezi in ele, vei zice ca nu, iar daca esti intre, ne vei intreba pe noi pe TPU.

| BibuxBii a răspuns:

Da,ca si testele de minciuni laughing

| DenisaAlexandra2000 a răspuns:

Logic, adica pentru mine eu consider ca nu exista dar daca tu consideri ca sunt ceva util aduci nu sunt o prostie. Totul depinde de tine. Sper ca te-am ajutat :*

| ggomule a răspuns:

Normal ca sunt o prostie. + ca fantomele, la randul lor, sunt si ele o prostie. Funda? big grin

| Alex1234321 a răspuns:

Da normal ca sunt o prostie, cine cine crezi ca a gasit o fantoma cu radarul din app store?! FUNDA? happy

Întrebări similare