Empirism,simturile noastre pot fi inselatoare, prin metoda stiintifica putem descoperi mai bine realitatea
Cand vad niste pustani (la varsta sau la minte) cum incearca sa dezbata niste teme la care nici marii ganditori ai omenirii nu au ajuns la vreun consens chiar si dedicandu-si intreaga viata pentru acest scop ma cuprinde un sentiment de compasiune.
Si chiar daca ai ajunge la un raspuns tot n-ar avea nicio relevanta pentru viata ta de zi cu zi.
In calitate de vegan, singura dilema care ar trebui sa te preocupe e cum sa fie porumbul: fiert sau copt.
A mea e cu ce sa fie shaorma: ketchup sau maioneza
Măcar eu încerc să gândesc și nu îmi trăiesc viața doar de dragul de a o trăi.
Iar legat de porumb îl prefer fiert
Degeaba te chinui daca nu ajungi la niciun rezultat.
Asculta la experienta mea, cei mai fericiti sunt religiosii care nu contesta nimic din ce le spune preotul/pastorul, ei nu au nimic din stresul existential.
Nici macar eu nu sunt asa, sunt o multime de dogme din biserica mea pe care nu le impartasesc si ma gandesc cateodata ca eram mai fericit daca eran genul care crede orbeste.
Oricum, rational vorbind, si daca ramaneam ateu nu as fi putut contesta beneficiile religiei care ii face pe oameni mai responsabili si mai constienti de actiunile lor.
Si referitor la porumb, ca aici e cea mai importanta discutie, nu te grabi sa dai un verdict, intr-adevar cand e fiert nu are atatea toxine precum cel copt, dar prin fierbere isi pierde o multime de vitamine si minerale, ca dovada e modul cum isi schimba apa culoarea.
O solutie destul de interesanta este ca stiuletele sa fie curatat bob cu bob si acestea sa fie rumenite un pic intr-o tigaie groasa si le mananci apoi precum alunele.
In acest mod crusta devine crocanta iar miezul fraged, boabele sunt mai gustoase decat cele fierte dar nici nu sunt arse precum atunci cand porumbul e copt.
RAY întreabă:
anonim_4396 întreabă: