| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Rautatea este indispensabila omului?

53 răspunsuri:
| Hombre a răspuns (pentru WhatheWow):

Voi fi martor la divort.laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru Hombre):

rolling on the floor

Pai sigur ca sunt frustrat, mai ales cand am aflat ca floresdemayo era capra, eu fiind al patrulea ied n-am avut parte de laptic m-a dat taticu (tapu') direct pe vodka.sad

Pe mine să nu te superi Hombre, că nu-mi asum responsabilitatea cuvintelor! Am fost manipulat de Flori de Mai, de ieri a început să mă hipnotizeze. laughing
Dar poți să te superi pe o asemenea frumusețe de avatar? Nu, nu poți; mai ales că ești și bărbat! ...sau nu-ţi plac femeile? laughing

Cel mai mult si mai mult imi place caprele...dar dupa femei.laughing

Acum sincer să fiu și mie îmi "place" caprele dar doar când se transformă-n virşli. laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru floresdemayo):

FlorideMai! Unde ai dispărut drăguţo; s-a sunat și-ai intrat la oră? Hai că și eu și Hombre îţi simțim lipsa! laughing

Da auzi bre Ho, aia cu jumătatea de porc și miliţienii, o știi?

E la ora, preda elevilor capra si foloasele ei, si are in plan sa puna in scena drama "Recuperarea iedului pierdut" ala care era intarcat cu "iarba" si vodka. laughing

| DianaIsHere123 a răspuns (pentru roxystomp):

Mersi...Fiecare cu parerea luiwinking

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru WhatheWow):

Măi să fie, a sunat clopoțelul (a nu se confunda cu talanga lui Hombre) și a trebuit să vă părăsesc. Aș fi pus în aplicare sceneta marelui dramaturg Hombres, dar mi-a lipsit macheta... iedului pierdut :'(

De mai vede nevastă-mea și inimioara aia roșie ...chiar că gelozia lui Creangă pălește! laughing

floresdemayo
Userul Lunii

Am încurcat emoticonul laughing, iar de nevasta-ta păzește-te, că de vrea să se răzbune pe tine, îl va curta pe Hombre rolling on the floor!

Nu-mi fac griji, nu-i plac căprarii! Poate martor la divorț... laughing

Chiar ai șters emoticoul? laughing Ți-e frică de nevastă-mea, nu? laughing Am glumit; stai liniștită că nu intră ea pe aici, n-are "avatar" de TPU ...mai frumos e pe Facebook! Ăla are și poze, știi tot timpul ce năzbâtii mai fac plozii prietenilor, nu duci lupte din condei cu nimeni...și dacă stau să mă gândesc bine, ea a învățat să dea like-uri nu răspunsuri. laughing

floresdemayo
Userul Lunii

Jur că nu mai stiu semnul emoticonului care am vrut sa-l postez si a iesit altă minune (vezi ce inseamna să riști fără să faci proba? laughing ), macar daca iesea pupicul kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Mai vrei? Virtuale-s gratuite laughing Altele nu-ți dau.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru WhatheWow):

Sa-ti fie rusine, Filosoficus, esti cu fetita langa tine si saruti alte femei? Poi ce exemplu de parinte mai esti tu? laughing

| WhatheWow a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

E, desene animate!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ești geloswinking? Ce-i dacă mai trimite fetelor câte un beso dulce, doar nu-i părinte din ăla cu sutană să n-o facă. Las' să le pupe broken heart!

| BeyondTheDarkSun explică (pentru floresdemayo):

Eh,glumeam,faceti-va de cap laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Dar noi ce crezi că făceam laughing? Glumeam. Nu stiu pe ce naiba tot apăs greșit că iar mi-a apărut inima lui Filosoficus rolling on the floor

| gabytza2013 a răspuns:

Da.oricat de buni ne-am da in fiecare exista cate putina rautate

Întrebări similare