FlorideMai! Unde ai dispărut drăguţo; s-a sunat și-ai intrat la oră? Hai că și eu și Hombre îţi simțim lipsa!
Măi să fie, a sunat clopoțelul (a nu se confunda cu talanga lui Hombre) și a trebuit să vă părăsesc. Aș fi pus în aplicare sceneta marelui dramaturg Hombres, dar mi-a lipsit macheta... iedului pierdut :'(
De mai vede nevastă-mea și inimioara aia roșie ...chiar că gelozia lui Creangă pălește!
Am încurcat emoticonul , iar de nevasta-ta păzește-te, că de vrea să se răzbune pe tine, îl va curta pe Hombre !
Nu-mi fac griji, nu-i plac căprarii! Poate martor la divorț...
Chiar ai șters emoticoul? Ți-e frică de nevastă-mea, nu? Am glumit; stai liniștită că nu intră ea pe aici, n-are "avatar" de TPU ...mai frumos e pe Facebook! Ăla are și poze, știi tot timpul ce năzbâtii mai fac plozii prietenilor, nu duci lupte din condei cu nimeni...și dacă stau să mă gândesc bine, ea a învățat să dea like-uri nu răspunsuri.
Jur că nu mai stiu semnul emoticonului care am vrut sa-l postez si a iesit altă minune (vezi ce inseamna să riști fără să faci proba? ), macar daca iesea pupicul
Mai vrei? Virtuale-s gratuite Altele nu-ți dau.
Sa-ti fie rusine, Filosoficus, esti cu fetita langa tine si saruti alte femei? Poi ce exemplu de parinte mai esti tu?
Ești gelos? Ce-i dacă mai trimite fetelor câte un beso dulce, doar nu-i părinte din ăla cu sutană să n-o facă. Las' să le pupe !
Dar noi ce crezi că făceam ? Glumeam. Nu stiu pe ce naiba tot apăs greșit că iar mi-a apărut inima lui Filosoficus