Exact! Niciodata!
Asta spuneam şi eu.
Niciodata, mie-mi place dragostea cu nabadai, ma cert aproape zilnic cu vestitele mele colege care fac psihologie "sa inteleaga barbatul", daca eu nu port un razboi psihologic cu ele, atunci nu stiu cine o face.Fiecare o sa incerce sa manipuleze(este sinonim cu razboiul psihologic), pana ce nu mai pot.Ii o batalie acerba, barbatii stand pe metereze fac un razboi al privirilor cu femeile de pe plaje, care este primul care-si deseneaza niste ochi pe pleoape castiga, o sa poate sa si doarma, ochii pictati pe pleope o sa fie activi in batalia privirilor.
Doar o parte este mai ciudata din tot carambolul asta, femeile fac barbatii porci si ei s-au obisnuit si cand aud asta de la toate femeile, incep sa creada si sa se comporte ca atare si cum "sa nu strici margaritarele pe porci"(margaritarele fiind femeile, ele sunt niste "podoabe") si incep sa se fereasca de toti barbatii sau cand gasesc unul "bun" si relatia merge bine, incep sa ii caute soricul de porc, convinse ca nu mai exista barbat bun si neluat.
Barbatii spun ca toate femeile sunt "usoare", dar ei nu se feresc de ele, ci doar le inchiriaza, nici nu cauta sa se convinga ca este asa cum spune toata lumea.Astept sa vad o dezbatere intre misandrine/feministe si misogini/sexisti.
@fanaticdupatine Poate sa-si schimbe corpul/partile intime de cate ori or vrea, pana cand nu-si fac un transplant de creier si de mentalitate ca Frankenstein, razboiul este in toi, doar ca in alte costume inspirate din filmele cu spioni si agenti dubli.
Eu cred in Elf-ul francez, egalite, liberte, fraternite, asa ca Sfanto Delilah, poti sa spui ce doresti(sfanta delilah, ca doar sfintele plang sange). Fiecare don'soara dupa un Cosmo sau Grey Goose Martini prea mult, incep sa vorbeasca despre "porcii" de barbati cu un debit mai mare decat cascada Niagara, oricat de multa cultura si respect ar avea pentru barbati.
Fiecare inseala, fiecare este defect intr-o lume imperfecta.
N-am probleme cu barbatii, eu stiu cum sunt si ce natiune (pseudo)reprezint, doar vestitele don'soare imi provoaca riduri pe frunte, dar asa-mi plac mie, sa fie criptice.Fiecare cu pasarele sale, mai rau ca unii au stoluri in cap. Poate exista perfectiune intr-un alt plan existential, dar nu ma atrage, imi plac defectele.Fiecare cu opinia sa subiectiva si fiecare pe drumul sau, chiar daca pasim pe acelasi drum, fiecare are stilul sau propriu de mers si fiecare aude alta "muzica a vietii".Sa nu ma consider "porc unilateral" ca doar pocesc femeile, cand vrei tu pocesc si barbatii, stiu ca o sa intrebi "Dar tu nu esti asa ceva?", raspuns nu, eu is cleptoman, astia n-au gen.
Pana cand trece razboiul dintre sexe, te las cu http://www.youtube.com/watch?v=2x-3nl5jM_w nu stiam ca ai fost muza lui Tom Jones.
Mie imi place razboiul acesta, mai ales ca sunt egala barbatului : beau palinca pana cad sub masa, lucrez la drumuri si poduri, dau cu tarnacopul, conduc tractoare, combine si alte utilaje, inham boii la caruta, particip la toate cursele de Formula 1, injur ca la usa cortului, scuip pe strada, nu ratez nici un meci de fotbal ( cu berea langa mine si toti vecinii din cartier ), ma duc la vanatoare de mistreti, m-am bagat in politica...si ar mai fi dar sunt modesta si nu vreau sa ma laud! Sunt barbata, ce pe... mea!
De acord ca femeile au drepturi egale cu barbatii, dar de aici si pana la un intreg razboi psihologic sau de orice alta natura, e cale lunga! Nu am sa pricep in veci si nici nu vreau! Eu vreau sa raman FEMEIE! Stii tu, acea fiinta fragila care inca mai plange la finalul unui love-story, aceea care te intreaba de 100 de ori cum ii sta noua rochie, aceea care iti gateste prajiturica preferata, aceea care nu va reusi vreodata sa parcheze masina, cea care te suna de 10 ori pe zi sa te intrebe daca ai mancat, cea care e obsedata de curatenie si nu vrea sa vada o scama, cea care se bucura ca un copil cand primeste flori sau bomboane de ciocolata, cea care da nastere...
Vorbesti despre lucruri antice... In caz ca nu ai observat sunt femei la putere cam in orice domeniu. Ca noi barbatii ie porci si va tratam mai najpa nu contest, dar nici cu voi nu imi este rusine.
Niciodata daca noi, toti oamenii, o sa mai avem conflicte si o sa facem clasificari. noi de cand ne nastem suntem diferiti. dupa aspectul nostru, dupa gandirea noastra si cel mai mult dupa sexe. se crede ca femeile sunt slabe, mai slabe decat barbatii.asta poate fi adevarat dar nu in viata, in serviciu, etc. eu cred ca doar pentru ca au mai multa forta decat noi se cred superiori noua. de la inceput femeia a fost asa tratata, de catre barbat, ca el are mai multa forta brutalitate. eu cred ca asta nu-i corect. dar asa e viata, incorecta.cea ce putem face noi este sa speram si sa incercam putin sa schimbam ceva.de la comportamentul nostru incepe totul. daca femeia i-a permis barbatului sa o vada asa... doar din cauza ca ii este frica sa nu dea in ea sa nu o bata. intr-o zi o sa descopere barbatii ca toti suntem egali. si eu sper din suflet sa fie asa.
Radu_Liliana_Liliana_1963 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: