Razbunarea e arma prostului e raspunsul corect la fel cum se zice si ca Nu poti stinge focul tot cu foc asa si cu zicala asta
Sper ca ti-am fost de folos
Daca rabzunarea e arma prostului atunci care e arma desteptului?
Aia cu ''dupa fapta si rasplata'' oricum nu se aplica, altfel politicienii nostri infundau demult puscariile.
P.S: nu-ti mai raspund la intrebari, ca esti periculos. Mi-au disparut nu stiu cate postari (probabil pe motiv de offtopic)
Amandoua sunt gresite.
2pac zicea o vorba mare.
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy.
iar cea de-a doua... poti sa faci multe fapte bune si sa nu primesti nimic in schimb.
Pai 2pac are o fata de cimpanzeu idiot, normal ca e greu sa "get pussy without money"
In rest imi place cum gandesti!
In functie de in ce stare te prind amindoua.Par exemple, daca esti fraierit de cineva, vei lua drept adevarata pe cea de a doua varianta. Daca in schimb fraieresti tu e clar ca prima varianta e mai convenabila.
Alina-bulina: intreaba orice padurar, si o sa iti zica ca NUMAI cu foc poti sa stingi un foc scapat de sub control in padure. Se numeste parjolire controlata, si au inventat-o strabunii nostri, ostenii lui Mircea si Stefan.
Nice try, mai incearca...
Mda, si eu miros ca toate zicalele astea de pe lume au fost inventate de vreun boss, ca scuze si motivatii ca asupreste aiurea
Materialistele- "cu o floare nu se face primavara"
Preotii prinsi la bordel: "A gresi e omeneste, a ierta dumnezeieste!"
Ipocritii: "Cand hotul pleaca dupa apa, are grija sa incuie usa. "
Oftalmologul meu: "Daca nu deschizi ochii, deschizi punga!"
Detectivii: "Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata."
Astia sunt cativa dintre autorii identificati...
Sa ma bag si eu printre ei: "o funda nu te face expert"
Va raportez, fir-ati ai naibii de spameri!
Pe tine te raportez ca ai un limbaj indecent, facand propuneri desucheate de bai in jacuzzi. Iar pe IMC oricum l-am raportat, si a zis doamna Cristina ca e simpatic uneori, sa stea linistit ca nu mi-a iesit rugamintea de a-l suspenda
Răzbunarea este arma deșteptului. Prostul nu știe să planifice un contraatac eficient. Și-ar da cu tesla-n punguța cu 2 bani din prima
Bine...asa si "niciodata nu e prea tarziu" vs "niciodata sa nu spui niciodata".
Stii la al doilea proverb "rasplata" nu trebuie data de noi.
"nu ne facem singuri dreptate"