Nu am citit-o. Dar am citit alte cărți scrise de medici nutriționiști. Si am devenit vegetariana total, din anul 2007 si pot sa afirm ca are dreptate, insa consumând vegetale din semințe tradiționale si netratate chimic.
Greger predica vegetarianismul. El de fapt face propaganda, nu cercetare stiintifica.
Ce sa cercetezi științific? Nu ajung observațiile pe pacienti făcute publice de către medici si mai ales de cercetătorii "studiului china" dar care sunt ascunse sub "obroc"? Dumnezeu nu lăsa neobservate aceste informații si îndeamnă medicii care doresc să-și facă datoria sa facă publice aceste informații, chiar daca cei mai multi le ignora sau chiar nu doresc însănătoșirea omenirii pentru ca trupul si psihicul omului sunt obiectul muncii lor si nu vor sa rămână șomeri.
Datele statistice din studiul China sustin ca cei care mancau moderat carne erau mai sanatosi decat cei care nu mancau deloc carne si decat cei care mancau prea multa carne.
Nu-i adevărat! Eu sunt un exemplu si nu numai eu ci cunosc si alte persoane care au avut probleme mai grave de sănătate ( operata de cancer) si care nu ne-am însănătoșit pana nu am renunțat nu numai la carne ci la toată proteina animala (lapte, oua). Mai citește si alte cărți, îți recomand "Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale" de Jean Valnet. După ce am citit aceasta carte am hotărât sa devin vegetariana si nu îmi pare rău.
Carnea e buna, dar moderat. Fara carne nu ai de unde să iei vitamina B12.
De fapt toate mâncărurile sunt bune, dar ce contează este doză, nu e nimic rău să mănânci iaurt, carne, oua dar toate cu măsură, asta o zic cei mai mulți dintre doctori.De ce sa devii vegetarian total când poți să ai o dieta sănătoasă dar sa incluzi și carne moderat? Fructele și legumele și plantele aromatice sunt senzaționale, dar si carnea are rolul ei, mai ales pestele și pieptul de pui.
"toate cu măsură, asta o zic cei mai mulți dintre doctori."
Ce bine că ai sintetizat! Ne scuteşte să mai citim mii de pagini scrise de zeci de doctori, secretul fiind atât de simplu şi cuprins doar în câteva cuvinte: "totul cu măsură". Şi, pentru cine vrea, se mai poate adăuga un dicton valoros, care are doar două cuvinte: "Nihil nimis". În felul ăsta, timpul pe care l-am fi alocat citirii miilor de pagini îl avem acum la dispoziţie pentru alte activităţi.
Cei pe care-i citezi tu cu vindecat cancerul cu fructe si legume nu sunt nutritionisti, ci bolnavi psihici care se dau drept nutritionisti.