Vezi ca au fost astfel de experimente pe Discovery sau National Geographic. Si ce-si mai aminteau aia... si cu cate detalii... inclusiv lucruri imposibile (anacronisme).
Exemplu de anacronism: ostenii lui Mircea cel Batran au pus dinamita sub podurile contruite de otomani.
Nu am de unde să știu. Oricum dacă reîncarnarea ar fi reală, ce rost crezi tu că ar avea? Oricum te naști o altă persoană, cu alt caracter, în alt mediu deci nu știu dacă e reală sau nu dar ceea ce știu e că e inutilă.
La o banala sedinta de hipnoza regresiva iti aduci aminte chestii de ti se face parul maciuca.
Intr-o lume de orbi unul care zareste ceva este luat drept nebun.
Turma isi apara credintele.
Un fizician norvegian are o teorie ca într-un univers infinit e posibil sa existe mai multe copii ale noastre care însă traiesc o viață diferită. Ar fi un fel de reincarnare.
In rest, conștiința noastră și subconștientul sunt un intŕeg cu trupul nostru. Dacă nu se face backup, si nu se face, totul e pierdut.
Reincarnarea nu exista.Am auzit si eu cazuri in care oamenii sa isi aduca aminte lucruri din viata anterioara, dar nu cred in asta.
Consider ca reincarnarea este un adevar. Mie mi se pare foarte banal sa traiesti doar o singura viata si atat.
anonim_4396 întreabă:
Rue întreabă: