Auzi, stii ca ai dreptate...de-aia mi se parea mie ca vreo 12-13 insi nu exista! Ei chiar nu existau!
Doamne, Dumnezeule(exista? ca nu l-am vazut gandind?) m-am linistit, tu esti mare filozoafa, mai Zbenguici! M-ai luminat definitiv, pot sa trec prin ei, ca de fapt, am eu imaginatie mai bogata!
Solipsism, solipsism, solipsism!
Mintile schizoide sunt mai inventive decat Creatorul.
Tu ce ai alege, Zbenguici?
Nebunul care crede ca toti ceilalti exista?
Sau filozoful care e constient doar de propria existenta?
Spunea cineva ca sfirsitul lumii e posibil doar prin mintea noastra.Deci in momentul in care se stinge, se termina si cu lumea cuprinsa in ea. Iar o persoana exista dincolo de imaginatia proprie prin trairile ei ca persoana in fata altor minti cu imaginatii proprii drept dovada. Iar la maxima lui Descartes as vrea sa raspund cu maxima vitelului in curtea abatorului;"Mugesc, deci exist"
@Dmonik sa-mi permit a intelege ca mai bine intreb despre vreme, sex si inselaciuni in relatii?
@Bro zi ca Dmonik dar iti permit sa faci 69 pe unde vrei! Si pe la intrebarile mele daca te face fericit!
@Z...Inainte de moarte iti vei aduce aminte ce ai facut nu ce ai gandit, iar ce ai facut iti va marca existenta. Asa ca poate ca e mai nimerit sa vorbim despre vreme buna de facut sex.