Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

René Descartes a spus: "Gândesc, deci exist" ca dovadă a existenţei sale.

Extrapolând, poate o persoană dovedi că o altă persoană chiar există? Şi, mai ales, cum poate dovedi realmente că acea persoană există dincolo de imaginaţia proprie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi, stii ca ai dreptate...de-aia mi se parea mie ca vreo 12-13 insi nu exista! Ei chiar nu existau!
Doamne, Dumnezeule(exista? ca nu l-am vazut gandind?) m-am linistit, tu esti mare filozoafa, mai Zbenguici! M-ai luminat definitiv, pot sa trec prin ei, ca de fapt, am eu imaginatie mai bogata!

13 răspunsuri:
HepHap
| HepHap a răspuns:

Solipsism, solipsism, solipsism!

Mintile schizoide sunt mai inventive decat Creatorul.

Tu ce ai alege, Zbenguici?
Nebunul care crede ca toti ceilalti exista?
Sau filozoful care e constient doar de propria existenta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunea cineva ca sfirsitul lumii e posibil doar prin mintea noastra.Deci in momentul in care se stinge, se termina si cu lumea cuprinsa in ea. Iar o persoana exista dincolo de imaginatia proprie prin trairile ei ca persoana in fata altor minti cu imaginatii proprii drept dovada. Iar la maxima lui Descartes as vrea sa raspund cu maxima vitelului in curtea abatorului;"Mugesc, deci exist"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc deci exist, maninc deci exist, simt, aud, vad, creez, visez, distrug, deci exist. Si ceilalti, fac ce fac si eu, deci exista.
Q. e. d.
Oare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zbeng, stii de ce ti se taie intrebarile? Pai daca n-ai decat doua trei raspunsuri! Fetito, intrebarile inteligente, profunde, tari, mari...nasc raspunsuri geniale, starnesc emulatie... ce-i asta aici la tine, ia zi?
Are si Raluca dreptatea ei, vezi bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monika te contrazic. Pentru ca raspunsurile mele la intrebarile lui Zbenguici, sint geniale si genialitatea lor face cit 69 de raspunsuri rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Bro... tu vrei sa ne certam? Zi ca mine si fa ca tine! tongue

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@Dmonik sa-mi permit a intelege ca mai bine intreb despre vreme, sex si inselaciuni in relatii?

@Bro zi ca Dmonik dar iti permit sa faci 69 pe unde vrei! Si pe la intrebarile mele daca te face fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Monika am vazut intr-un serial, Ally McBeal, o chestie superba. Tipa cind se enerva se ducea sa boxeze cu un sac de box si-si punea niste manusi de box mari cit roata de masina laughing Deci iti aduc manusile? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zbenguici happy

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@HepHap sincer, nu stiu ce sa aleg.

| yachtmanblue a răspuns:

@Z...Inainte de moarte iti vei aduce aminte ce ai facut nu ce ai gandit, iar ce ai facut iti va marca existenta. Asa ca poate ca e mai nimerit sa vorbim despre vreme buna de facut sex.

| Ianna33 a răspuns:

Unii gandesc si exista...altii simt si traiesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalele si alte materii si obiecte nu au capacitatea de a gandi insa ele exista. expuneti pareri! eu inca nu-s de acord cu Rene in unele aspecte