| Xenoverse a întrebat:

Romania este o tara de rahat?

36 răspunsuri:
| Xenoverse explică (pentru Violleta2022):

Comentezi ca o proasta pe aici.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Xenoverse):

Ma bucur ca ai confirmat ca esti nu esti decat un rahat cu mot, care se crede mai destept decat este.
Daca invatai macar putina geografie, istorie, economie... ai fii vazut diferit tara asta.
Am un singur sfat sa-ti dau copilas: pune mana serios pe carte, ca sa nu te faci naibii de rusine in lume.

| Violleta2022 a răspuns:

Acum am vazut ca, de fapt tu chiar esti "un copil mai incet la minte", de la mama natura.
Imi pare sincer rau de handicapul tau.
Daca spuneai de la inceput asta, te lasa lumea in pace.

https://www.tpu.ro/......cram-prin/

"în 25 Februarie | Xenoverse explică:
Minte intarziata.
Asta e dizabilitatea mea, ce vrei?"

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Raspunsul e numai la tine. Dar din foarte multe puncte de vedere da este de rahat dar ce sa facem nu noi am ales locul in care sa ne nastem. Totusi daca stai sa te gandesti cred ca acelasi rahat este peste tot in toate tariile numai ca sub alta forma e totul bine mascat si trucat de ex: vezi si tu cum sunt oamenii in occident.
Eu la Romania am incercat sa vad dincolo de rahatul care apare tot mai des zi de zi si o parte buna.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sa nu uitam:
Romania e pe locul 1 in UE la consmul de alcool.
Romania e pe locul 1 in toata Europa la abandonul scolar si analfabetism s-au semi-analfabeti.
Romania e pe locul 1 la violenta domestica.
Romania detine cea mai mare rata de infractionaltiate din UE timitand anual criminali, violatori, pedofili, hoti, escroci in UE si toata europa, dovada presa italiana spune ca in fiecare an sunt arestati si inchisi peste 4000 de infractori cu buletin de RO, fie ei tigani s-au romani.
Romania e pe locul 1 la cei mai multi copii care sufera de obezitate.
Romania e pe locul 1 in Europa la proxenetism.
Romania e pe locul 1 la videochat.
Romania e pe locul 1 la proasta alimentare adica mancam mult si nesanatos.
Romania e pe locul unu la proasta colectare si sortare a deseuriilor vezi taxa pe gunoi si restul.
Romania e pe locul 1 la coruptie/mafie in toata europa.
Romania e singura tara din europa unde gasesti mai multe biserici si manastiri cu acoperis de aur si copii ce stau si cersesc langa ele.
Romania detine 17 penintenciare de maxima siguranta dintre care 16 sunt pline ochi de infractori.
ROMANIA ESTE IADUL PE PAMANT.

| Ofiintă a răspuns:

Nu, de fapt este de MARTIPAN!