Este? iaca mi-ai dat de gandit, daca un doftor in teoria relijiilor ori a relijiei tine de stiinta ori de relijie.ori e cam amestecat ca nisi el nu mai stie carei ramuri apartine? o sa ma docomentez sa vad gasit-au acestia calea de mijloc? taaaare-s curios.
Nu acu hombrelica.mai am nitel pan la pensie si de abia atunci voi face precum afganii.voi creste capre.
Eu sper ca in acel alt univers unde voi merge sa fie in continuare camioane, autotrenuri si autobuze ca sa pot continua soferia fara masini mici desigur
) dar vai, cata abureala aburitoare. Si multiversul a foat creat pentru noi, oamenii de pe Pamant, asa-i?
Cerul din povestea ta e un nivel solid aflat pe nori sau in nori; la vremea respectiva nu se stia ca norii sunt un fel de fum, ceata mai exact, nici in prezent nu prea stie lumea, asa ca in cer stateau, si inca stau, pentru unii, zeii, ala fiind locul lor de bastina.
Faaaa madalino? vino fa pi pamant nu unmbla cu capul in nori, cautand zeii.ca nici noi credinciosii nu-l cautam pe Dumnezeu in univers ci inauntru nostru intai si intai.devreme ce trupul este templul duhului sfant, se cade sa aflam daca este intr-adevar un templu, si daca avem asa un locuitor de seama in el, ori e napadit de toate cele mai putin de cel care trebuie nu.hai coboara jos si lasa norii, vino cu picerele pi pamant cum ii sade bine unui biped teligent.doar stii ce a patit icar.
Pai tu ziceai de cer, in biblie chiar scrie ca imparatia lui dumnezeu e in inimile oamenilor, sau ceva de genul, adica e doar autosugestie.
Fa da tu esti culmea.si parintele cleopa spunea; cautati imparatia Domnului in traista goala a saracului.imparatia Domnului e asemanata si cu un bob de mustar care incoltaste creste, se face mare si pasarile isi fac cuib in el.am zis cer.nu e numai unul.sant ceruri.iar cerul, este scaunul de Domnie a lui Dumnezeu si pamantu, asternutul picioarelor sale.dar el nu are picioare.fiindca este duh.dar fiul lui are picioare.era om.
Eu cred ca prin alte cuvinte, Einstein a afirmat existenta sufletului. Lucru pe care il nega dar pe de alta parte il afirma. Interesant, nu? Cum sunt si geniile astea , mai sa fie.