| Pufi1999 a întrebat:

S-a intamplat ceva ciudat astazi. O cunostinta mi-a spus ce la invatat doctorul lui : mai intai i-a echilibrat chackrele (asta nu stiu cum i-a facut-o) apoi l-a pus sa isi imagineze ca are in maini o sfera si il punea sa rasuceasca sfera pana cand simtea o energie inj maini., Apoi sa isi imagineze ca are acea energie intre degetele aratatoare si sa apropie sa sa dezaPROPIE DEGETELE aratatoare PANA unde simte ca energia e mai intensa (atunci cand se practica cat si faza cu aratatoarele, cat si cea cu sfera nu trebuie s ISI atingA una de alta mainile sau degetele ). Apoi trebuie sa se uite la un obiect prin degete, dar fara sa fie atent la degete ci la obiect. Si atunci isi vede energia (o pata alba sau o linie)

Am incercat si eu si chiar am simtit si am vazut energia, dar nu inteleg cum de se intampla asta. Cine poate explica sau sa imi arate ceva pe internet despre asta.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
19 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Uita-te paici http://lucratorul-in-lumina.com/prim/kryon.htm o sa gasesti informatii legate de cea ce cauti; corpul uman are un camp al energiei cu diamentru de 8 m;

| Pufi1999 explică (pentru Shammal):

Sunt cam multe pagini care trebuiesc vizitate. Care dintre ele e cea buna?

| Shammal a răspuns (pentru Pufi1999):

Uite-te dupa titlu ca idee despre ce este mesaju (informatia) si citeste ce rezoneaza cu tine, ce te atrage

| Polaris a răspuns:

Goku și chestii.

| Pufi1999 explică (pentru Polaris):

Nu faza de desene (in alea nu cred). Dar chiar am vzut si am simtit. Dar nu inteleg cum se face? Inteleg ca tu crezi ca sunt doar o copila fara minte, dar asta e : asta am vazut!

| PetruDolhescu a răspuns:

Poti gasi raspunsul citind urmatoarele:
http://drumuricatretine.wordpress.com/2009/05/23/chakrele-si-rolul-lor/
Eu consider ca sunt niste vraji

| Pufi1999 explică (pentru PetruDolhescu):

Care paragraf? n-am de gand sa citesc de geaba. Am mai citit de chackra si nu am gasit explicatria. Imi poti arata sigur fragmentul?

| doctorandus a răspuns:

Te-a pacalit crunt: ala era doctor la coada vacii. Un medic nu lucreaza cu bile imaginare de lumina decat daca e sectant (de ex. din MISA) sau s-a ticnit.

| Pufi1999 explică:

Poate o fi adevarat. oricum, raspunsul tau e raportat.

| Pufi1999 explică:

S-ia sters raspunsul (celallalt raspuns era dedicat lui Lifeline)

| tadina125 a răspuns:

Si eu am vazut cv, dar nu-s sigura ce

| Tiu_Marius_1993 a răspuns:

E energie pura! Totul este energie! Iar tu esti izvorul de energie.

| Pufi1999 explică (pentru Tiu_Marius_1993):

Alo? Exista vreun raspuns adevarat? Pe acii exista vreun raspuns care sa nu fie la misto?

| unknownn a răspuns (pentru Pufi1999):

Da exista intrebare care sa nu fie pusa la misto?

| Pufi1999 explică (pentru unknownn):

La misto nu e! Voi nu ati inteles: eu intreb daca chestia e adevarata sau e iluzie optica! OMG!

| AsL a răspuns:

Ai fumat ceva?