| 1libercugetator1 a întrebat:

S-a observat vreodata o transformare dintr-un animal in altu?

dupa ce pesti au iesit pe uscat sau transformat in reptile apoi acele reptile in mamifere de ce acele mamifere nu sau mai transformat in nimic, nu are logica de atunci si apoi nimic?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Adaptarea executa toate transformarile dar in timp.

10 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Cine a zis că peştii s-au transformat în reptile şi reptilele în mamifere?

Şi oricum, chiar de-am presupune că s-a întâmplat asta, a durat o perioadă enormă de timp, nu s-a transformat nici un animal în altul peste noapte.

| 1libercugetator1 explică (pentru Woodenpints91):

Dar cum a fost evolutia spune

Sti de ce nu se mai transformat? o sasi spun mai tarziu am descoperit de ce

| Woodenpints91 a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Puţin îmi pasă de evoluţie. Este o chestie cu care nu merită să-mi bat capul, şi chiar dacă mi l-aş bate să aflu toate răspunsurile (sau presupusele răspunsuri că nici aici nu-i nimic sigur), asta nu m-ar face să mă simt mai deştept cu ceva şi nici nu ar schimba nimic.

Păi, nu ştiu de ce nu se mai transformă, probabil că nu a stat nimeni câteva milioane de ani să le studieze evoluţia până în ziua de astăzi, pentru că, oamenii de atunci aveau alte chestii mai importante de făcut decât să scobească rahat de animale şi să-şi dea cu presupusul.

După cum scrii, tu trebuie să fii raymusic.

Evolutia e simpla cel care isi transmite genele mai departe e nemuritor, cel care reuseste desigur din miliardele de indivizi care au reusit sa faca asta doar 1% traiesc in prezent, vreau sa spun ca pe oricare alta planeta evolutia va vi asemnatoare ca pe pamant e un fel de lege a evolutiei, prima oara microbi apoi pesti apoi pesti se duc pe uscat apoi apar mamifere de ce? ca asta e tiparul, asta e varful evolutiei, daca neam intoarce cu 3, 7 mld de ani ai putea sa stii cum vor evolua animalele dupa acet tipar e logic, nu isi place stiinta?

| TryToKillMe a răspuns (pentru 1libercugetator1):

Sincer tucred ca esti un copil de 14 ani maxim, da mamiferele au evoluat din fauna subacvvatica, dar daca tu vezi niste poze cu niste pesti care apooi devin reptile apoi maimute si apoi oameni nu inseamna ca asa e, si in al doilea rand noi nu ne tragem din pesti, aia nu eraupesti erau reptile subacvatice daca chiar ata de mult vrei sa afli

| relian a răspuns:

Ce spui tu este o teorie atata vreme cat nimeni nu a vazut sau experimentat ceva de genul asta.Ce s-a vazut au fost schimbari de culoare si de gabarit si pe baza acestor informatii si a altor indici sau enuntat ceva teorii.Dar nu spune nimeni 100% ca asa au stat lucrurile.Insa avand in vedere ca este cea mai aproapiata teorie de realitate sa convenit sa i se dea intiietate pina una alta.Un animal nu se transforma asa ca n-are ce face in alt animal.Aceasta transformare de care tu spui are loc atunci cand o specie se afla in primejdie si se transforma doar daca este capabila de asa ceva.Nu oricare specie poate evolua.Depinde de foarte multi factori.Acum sa raspund daca un animal se poate transforma in altceva pot sa zic da.O omida se transforma intr-un fluture.Este si asta o adapatare nu? Sau poate este doar o etapa din cilcu vietii acelei specii.Dar poate ca si la acele specii ce se spune ca au evoluat era tot un ciclu al vietii lor.Tot ce se poate.

| TryToKillMe a răspuns (pentru relian):

La el din ciorio sa iasa dragoni si din pinguini Mimi de aia prosti ca la Parislaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare de om reduuuus! Da ma...Am vazut eu..Era o balena pe uscat, dupa s-a transformat intr-o furnica, dupa intr-un hipopotam, si dupa in Ion ala din piata care vinde legume.laughing))