Teoretic,da.Îţi impui singur anumite condiţii, îţi controlezi gândurile încetând să-ţi mai faci griji şi să trăieşti cât mai normal posibil. Poţi uita de boală, însă ea nu va uita de tine.Chiar dacă tu o ignori, ea va fi mereu cu tine.Şi când lucrurile se vor agrava/complica, atunci nu mai poţi ignora boala.
Buna,
Este cu semnul intrebarii aceasta chestie. Desi teoretic se poate, practic e cam invaluit in mister.
De multe ori vindecarile prin sugestie sunt alturate bolilor autoinduse psihic.
De regula, autosugestia e primul pas. Al doilea pas ar fi luarea de actiune in respectiva directie.
Un exemplu care nu cred ca se poate: vrei sa ai dinti mai albi, tu avandu-i galbui din cauza tigarilor. Autosugestia ca ti se vor albi dintii pare a fi eronata daca o pui asa. Autosugestia corecta ar fi sa te lasi de tigari.
De aceea iti spuneam... e mai complucat pentru a scrie asta in cateva randuri
Da play intai https://www.youtube.com/watch?v=oNvFPKujc5w
De cand eram mic toti imi spuneau ca sunt o putoare.Era greu, stii?! cea mai mare putoare din scoala, de pe strada, din familie.
Vazand ca nu se mai termina ironiile la adresa mea, mi-am spus ca sunt cel mai harnic om de pe pamant si imi repetam asta zilnic, eu..nefacand aproape nimic.Erau zile in care trebuia sa depanez hartia igienica de pe mosor, dar ma mai ajutau si ai mei.
Acum anii au trecut.Fiecare minut pierdut aiurea, chiar ma face sa ma simt mandru de mine, implinit.Nu ma pot resemna cu gandul ca trebuie sa muncesc, e o prostie.De ce sa dau cu piciorul autosugestiei?
Trebuie sa fii convins 100%.
Cel mai mic dubiu distruge totul.
Nobody deja crede ca boala o va urmari, si asa va fi deoarece ea asa crede.
Ce imunizare de cacao.
Nu era vorba despre imunizare ci despre vindecare.
Dovezile exista si ai putea sa le observi daca ti-ai da la o parte ochelarii de cal.
Trebuie sa iti imaginezi ca esti vindecat complet. Spre exemplu, daca chelesti trebuie sa iti imaginezi ca te uiti intr-o oglinda si ca ai mult par sanatos. Eu nu am incercat dar uneori merge, tine de legea atractiei universale. Mult succes!
Aici este vorba despre manipularea mintii. Din cate ai observat si tu, o minciuna repetata la nesfarsit devine un adevar. Acel sfarsit al lumii in 2012, datorita promovarii lui foarte intense si faptului ca era pe buzele tuturor, a inceput sa ni se para un adevar total.
Asa functioneaza si auto-sugestia, functioneaza perfect, insa procesul este de durata, pentru ca daca repeti zilnic "Sunt sanatos" timp de un an, vei fi sanatos nu doar un an, ci vei fi sanatos de acum incolo.
Asta pentru ca mintea este obisnuita ca "Sunt sanatos", iar ea lucreaza prin metodele ei, pe care din pacate nu cred ca le cunoaste nimeni.
Ideea este ca, da, se poate.
Daca vrei sa afli mai multe, te invit pe www.minteasicorpul.ro
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: