Mi se intampla foarte des, ca o anumita traire, sa o mai fi simtit o
data.habar n`am unde... .in vis, in vreo premonitie. dar e ceva inexplicabil, din pct meu de vedere...chiar mi s-a intamplat, dar trecea atat de repede, incat nu mai aveam timp sa spun." stiu acum urmeaza sa treaca o masina verde." pur si simplu trecea, insa eu stiam cu.2sec inainte k aceea masina urma sa treaca . sper ca intelegi ideea.cred ca in momentul acela (si am mai avut multe alte intamplari de acelasi gen), faci distinctia, masurarea timpului. pur si simplu concluzionezi ca timpul este intr-o continuua cursa de cross care nu asteapta absolut nimic. cel putin, eu concluzia asta am tras-o.
Nu prea-mi place sa bat campii q prostii dar eu am avut chestia asta cd am vazut-o p nevasta-mea prima data.sau hormonu' omoara neuronu'?
Cat timp, cca. 20 % din oameni au avut deja-vu-uri clare, fara urma de indoiala, cred ca se explica printr-o activitate a creerului inca insuficient cercetata, sau inca nu avem mijloacele de a cerceta aceste insusiri pe care poate le avem cu totii, dar nu stim.
M-am intrebat si eu adesea de ce am aceste stari. Cineva, mi-a dat o explicatie religioasa: Se spune ca inaine sa te nasti, Dumnezeu iti arata toti pasii pe care ii vei face in timpul vietii. De aceea, uneori simti ca ai mai trait o data anumite clipe. Nu stiu cat este de adevarat, dar sunt convinsa ca pentru asta nu exista explicatie stiintifica
Nu e persoana pe care sa nu o cunosc eu sa nu fi vorbit de deja-vu. cu toti am avut cate unu sau mai multe deja vu-uri...
Si eu am traiat asfel de situatii si nu pot sa mi le explic.Cateodata cand stau in pat relaxata mi se intampla s vad anumite secvente, evenimente ca apoi s realizez k peste o zi doua nu stiu chiar s se intample.Nuj mi se pare f strange si nu-mi place deloc.
Mi s-a intamplat de nenumarate ori. as avea o teorie, care am observat ca cineva din clasa mea crede la fel. sunt mai multe linii temporale, dimensiuni, unde suntem tot 'noi'. cand persoana ce-ti corespunde tie face acolo acelasi lucru ce-l faci tu in acel moment, ti se pare ca ai mai facut asa ceva, sau ai mai fost in acel loc etc.
alexandru_4652 întreabă:
modestul întreabă: