anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa ai prea multe sentimente, sa fii o persoana sensibila si cu multe ganduri nespuse, poate fii ceva compromis? Sa te simti mereu ingreunat pentru simplul fapt ca te indragostesti repede si iti place sa fii iubit la fel, este ceva gresit? Sa traiesti doar pentru iubire, este ceva ireal? De ce unii nu stiu sa iubeasca si altora le vine foarte usor?!

5 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Daca o anumita constientizare a sentimentelor si implicit a sensibilitatilor noastre are ca rezultat o calitate de slabiciune, atunci cu siguranta ca, compromisul devine "stare de fapt". Sa iubesti cu adevarat, inseamna sa detii unul dintre cele mai nobile sentimente umane iar sa poti trai numai pentru iubire e o calitate aproape divina. De ce unii nu stiu sa iubeasca? Poate ca nu stiu sa traiasca cu adevarat; poate iubirea ii oboseste, sint egoisti sau lipsiti de sentimente, nefericiti. Iubirea, trebuie tratata ca o "plus valoare" si nici intr-un caz ca un "calcii al lui Ahile "!

| xBya a răspuns:

Atata vreme cat ai pe cineva care te iubeste si pe care iubesti, nimic nu e compromis. Asa cum fiecare are un scop in viata-al tau e iubirea, cum ai zis-altii au ca scop popularitatea, sociabilitatea, iar cat timp au o gramada de amici, pentru ei e ok. Asa cum un scriitor traieste pentru a scrie, atat cat are subiecte si idei, nu mai conteaza restul. Tu traiesti pentru iubire, deci ocupandu`ti timpul cu ea, iti indeplinesti scopul, nu e nimic gresit sau ireal.
'Unii nu stiu sa iubeasca'. Am spus de ce; pentru ca probabil nu sunt atat de interesati in sensul asta, depinde de individ.

| NecroIonutz a răspuns:

Scuze ca postez raspunsul meu, dar nu iti pot trimite mesaj privat (membru junior, deh...). Iti multumesc ca ai acordat timp unui mesaj atat de lung pentru mine. Nu voi incerca sa spun ca inteleg pe deplin prin ce ai trecut, sa iti spun ca stiu ce simti pentru ca nu ar fi adevarat. Dar iti pot spune ca si eu am fost crescut toata viata de bunici, parintii mei fiind ocupati cu... alte treburi mai importante sa zicem. Si cu toate ca poate nu ai simtit adevarata dragoste si grija parinteasca, sunt convins ca vei sti sa o oferi copiilor tai cand va veni momentul. Imi doresc sa iti gasesti pe cineva care sa te merite pe deplin, cineva care sa nu-ti insele increderea si sa nu-ti tradeze asteptarile. Ma bucur ca mai sunt persoane ca tine in lume (chiar daca in momentul de fata esti poate singura pe care o cunosc) si mi-as dori ca poate intr-o zi sa intalnesc pe cineva asemeni tie careia sa-i pot oferi totul. Sa nu iti schimbi niciodata telul si conceptiile, orice ti-ar spune lumea, caci asa cum esti tu, mai exista poate doar una la un miliard de fiinte, desi ma indoiesc. Mi-ar placea sa mai vorbim, poate sa ne cunoastem si mi-ar face cea mai mare placere daca vreodata te-as putea ajuta cu ceva, oricat de mic sau oricat de mare ar fi serviciul, dupa puterile mele. Mulutmesc ca mi-ai acordat o parte din timpul tau, astept un mesaj daca vei vrea. O zi buna iti doresc!

| Analytical a răspuns (pentru NecroIonutz):

Aa nu intelegeam de ce... ok, paaai vorbim aici laughing glumesc. Despre ce vrei sa mai vorbim? big grin

| NecroIonutz a răspuns (pentru Analytical):

Despre orice ti-ar face placere sa impartasesti si orice ai vrea sa stii happy