| OOOLEOOO a întrebat:

Sa luam tot ce exista in univers de la planete pana la atomi, dar nici atunci nu vom ramane cu nimic, fiindca vom ramane cu spatiul gol, el fiind ceva... Daca luam spatiul gol, Ramanem cu nimic? Iar daca luam nimicul fiind si el totusi ceva findca este colo cu ce ramanem?

Este ceva dincolo de nimic? Sau nimicul este etern?

13 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Daca iei tot nu mai ramai cu nimic. Nimicul este lipsa. Cum ar putea nimicul sa fie acolo? Nimicul nu are niciun fel de valoare. Ce este este, iar ce nu este nu este.
"Este ceva dincolo de nimic? Sau nimicul este etern?" amandoua sunt intrebari gresite.

| OOOLEOOO explică (pentru Alphawolf):

Exista nimic? Daca exista un loc unde nu este nimic inseamna ca se afla nimicul. iar unde se afla ceva inseamna ca totusi este ceva acolo.

| Alphawolf a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Dar nu exista un loc unde nu este nimic. Nimicul nu ocupa loc, cu el doar explicam absenta lucrurilor.

| OOOLEOOO explică (pentru Alphawolf):

Concluzia: nu exista nimicul

Adevarata?

| Alphawolf a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Adevarata!

| sabin89 a răspuns:

Pai stai sa vezi ca... nimicul, privit prin microscoape foarte puternice, este si el format din particule, care la randul lor sunt formate din particule.
Sper ca te-am lamurit.

| RAY a răspuns:

Frigul a cauzat acel punct singular, nu exista nimic ceva mereu a existat, parerea mea acel ceva a fost frigul care sa convertit in energie care energie sa convertit in materie sa nu uitam de gravitatie care poate crea un univers din nimic

| WhatheWow a răspuns:

Singularitatea!

| OOOLEOOO explică:

Fiindca este acolo*

| ItsMyTime a răspuns:

Frate nu stiu ce ai scris acolo ca tot ce am inteles a fost nimic laughing bafta cu raspunsul oricum

| DrAg0SLykoz a răspuns:

Exista varianta ca universul nostru ''fara limite'' sa fie limitat si existe alte universuri paralele

| Rexxero a răspuns:

Frate nimicul e nimic! Nu degeaba i se zice nimic.

| OOOLEOOO explică (pentru Rexxero):

Si totusi exista nimic, acel nimic se afla acolo este prezent, inseamna ca se afla ceva, se afla nimicul.