anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa ma scuze (stie el cine ) dar trebuie sa pun aceasta intrebare.
Daca femeia era buna nu avea si Dumnezeu nevasta?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

@danut, lasă-mă dracu' cu psalmi tăi si cu biblie cu tot că am citit rahatul asta de carte, băi dar toti religiosi sunteti la matrită facuti, nu puteti din capul vostru sa scoateti o vorba, Numai 3, 13- 4, 24, sunteti niste cifre puse in capul psalmilor. Normal ca nu astepti raspunsuri pentru ca in afara de 3, 13... nimic nu mai stii.

31 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ema păi dacă nu are nevoi fiziologice ce-a avut cu fecioara Maria de a impuiat-o, asa ca sa-si traga si el un fiu?

| Hombre a răspuns:

@Wales, stii care e diferenta dintre un ateu si tine!? Tu ai avantaj in exprimare pentru ca biblia din care citezi psalmi ca argument, este la fel ca pictura abstracta si suprarealista si asa cum aceste genuri in pictura ii permite pictorului sa aiba multiple variante de exprimare neavand treaba cu realitatea, tot asa si tu cu Dumnezeu si biblia imi poti debita trăsnă-i cu duiumul, pentru ca facerea dupa Bilie este abstracta si suprarealista. Ori, cand este vorba de rational-stiintific, persimivitatea este redusa si musai precisa. Valbil si pentru celalti destepti care nu poate sa traiasca cu alta varianta decat ca sunt clociti de o zeitate care are si un fiu clocit intr-o pamanteanca.

| Hombre a răspuns:

@danut,- "Dumnezeu este alcatuit dintr-o natura necunoscuta muritorilor caruia i s-a spus DUH". Atunci de unde stiti de existenta lui DACA ARE NATURA NECUNOSCUTA MURITORILOR?
Nu mai comentez restul spuselor din raspunsul tau, fix "Alba ca Zapada".

| Hombre a răspuns:

@danut, esti dus cu pluta le inteleg dar nu cred in ele.

| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este Duh.El nu are nevoi fiziologice.El este sfant.In Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura, ci pace si bucurie in Duhul Sfant.

| EmaS a răspuns:

Hombre
Stii tu mai bine decat mine ca ea a ramas insarcinata de la Duhul Sfant.

| Vizitiul a răspuns:

E simplu! Ce naiba sa faca un gay cu o femeie?

| cristi202 a răspuns:

Oare nu e destul de grav daca am ajuns sa-L reducem pe Cel ce este infinit la niste simple nevoi fiziologice sau psihologice?
Dupa ce a creat toate, Dumnezeu a zis ca toate sunt bune. Eu cred la fel. Si femeia e buna. Far a ea lumea nu ar mai fi asa frumoasa, fara ea, intr-adevar s-ar putea spune ca e ceva care nu e bine in lumea asta - barbatul e singur, si nu o zic eu, ci Dumnezeu a zis-o inainte de a o crea pe femeie. Fara ea, barbatul ar fi incomplet, ar fi doar o "jumatate" care ar cauta mereu cealalta jumatate fara a o gasi. Fara femeie, pentru noi barbatii, o parte din lumea asta si-ar pierde sensul. Asa ca, poate ar fi bine sa iti schimbi aceasta conceptie despre femeie cum ca ar fi rea. O fi facind ea multe rele, insa noi barbatii, cu ce suntem mai buni?

| wales a răspuns:

Omul are tendința să-l asemene pe Dumnezeu după modelul lui uman, raportându-se la nevoile lui, crezând că și Dumnezeu ar avea aceleași nevoi. Sunt situații când nu te simți bine și ai senzația că toți din jurul tău nu se simt bine, dar bineînțeles e doar o senzație. Dumnezeu are cu totul altă natură decât a noastră. Gândurile Lui Dumnezeu sunt diferite de gândurile noastre:

" Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, şi căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul. Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre." Isaia 55:8, 9.

Pentru Hombre. Aceeași greșeală. Tu încerci să înțelegi din punctul tău de vedere un miracol înfăptuit de Dumnezeu prin Duhul Sfânt, dar tu omiți voit sau nu, un lucru elementar! Miracolele Lui Dumnezeu nu se pot explica, iar speculațiile pe marginea acestui subiect sunt lipsite de sens.

| danut a răspuns:

Dupa ce citiram toate mesajele trebuie sa dam si un raspuns rational celui ce a pus intrebarea dar si nenumaratilor...inteligenti ce ne bantuie pe aici.
Ema a raspuns binisor dar. partial deformat.
Femeia este foarte buna si reprezinta o parte dintr-un intreg, OMUL. Si barbatul si femeia sunt parti dintr-un intreg, omul. Dumnezeu este alcatuit dintr-o natura necunoscuta muritorilor caruia i s-a spus DUH. Isus Hristos a fost nascut prin inseminarea Supranaturala a unei femei deoarece era necesar ca un Dumnezeu sa se sacrifice pentru omenire pentru ca unii dintre noi sa mai avem speranta de a avea acces in univers si la iesirea din cloaca pacatului. Acest sacrificiu nu putea fi facut DECAT de cineva cu aceiasi natura ca a noastra, umana. De aici si INTRUPAREA lui Isus Hristos ca om care a fost si este in continuare Dumnezeu in trup uman. Domnul Isus Hristos a venit pe pamant cu un scop PRECIS, MOARTEA SI INVIEREA SA si nu cu alte "necesitati sau dorinte" umane. El trebuia sa fie si a fost OMUL PERFECT, OMUL fara PACAT caci altfel degeaba ar fi venit. Pentru Ema, draga Ema, Dumnezeu este Duh deoarece Fiul Sau ne-a spus asta DAR in cer se si MANANCA, (citeste Biblia) iar daca este DUH nu inseamna ca nu are o existenta fizica ci doar ca nu este materiala ca omul. Eu personal sunt sigur ca in univers exista inca multe alte substante chimice pe care noi nu suntem in masura sa le simtim, distingem, masura, etc. (Despre existenta in cer vezi Apocalipsul dar si existenta lui Isus Hristos dupa reinviere si de ce nu cartea lui IOV).

| danut a răspuns:

"Hombre a răspuns: Atunci de unde stiti de existenta lui DACA ARE NATURA NECUNOSCUTA MURITORILOR?"
Graba strica.treaba, daca citeai CU ATENTIE macar Noul Testament aflai si raspunsul la intrebarea ta, dar asa.ne aruncam in tot felul de comentarii fiind PARALELI (ca sa nu spun total pe dinafara) cu subiectul. Uite raspunsurile dorite: Ioan 3, 13. Nimeni nu s-a suit în cer, afarã de Cel ce S-a coborât din cer, adicã Fiul omului, care este în cer."
"Ioan 4, 24. Dumnezeu este Duh, si cine se închinã Lui, trebuie sã I se închine în duh si în adevãr." P.S. Nu astept raspunsuri.

| danut a răspuns:

"Hombre a răspuns: @danut, lasă-mă dracu' i sunteti la matrită facuti, nu puteti din capul vostru sa scoateti o vorba, Numai 3, 13- 4, 24, sunteti niste cifre puse in capul psalmilor. Normal ca nu astepti raspunsuri pentru ca in afara de 3, 13... nimic nu mai stii. "
Ba stim destule si in afara de 3, 13 dar daca lucruri atat de simple nu esti in masura sa intelegi atunci cum ai putea sa intelegi altele cu mult mai complicate? Ce-ti spuneam, fiecare cu limitele lui. sad

| MMihai a răspuns:

Tu ți-l imaginezi pe Dumnezeu ca fiind *** / onanist?
Femeia este un rău necesar, la casa omului!

| MMihai a răspuns:

Daca femeia era buna ( nu avea si Dumnezeu nevasta?)
deci ar rezulta, că în opinia ta / că tu consideri că femeile nu sunt bune la nimic și dai ca argument în sprijinul ideii tale, faptul că nici Dumnezeu, nu avea nevastă.
Lipsa ta de respect pentru toate femeile luate la grămada probează, infantilism.--gândire de copil necopt la minte -- sau prostie dacă ești adult.
La mahomedani /în islam Allah este unul.
La mozaici Dumnezeu este unul, dar are multe nume!
La Creștini este Sfânta Treime.
În alte religii erau și zeițe./ divinități femeie.
Este pre mult de scris, ca să explici de ce în anumite religii nu erau divinități de ordin superior femei.

| Necrophagist a răspuns:

Pentru care ii e dor de ayn rand, uă care vrea să facem un cult in care sa-i slavim inteligenta lui danut?

| Necrophagist a răspuns:

Lasa linguseala tovarase Palade!

| miradoniz a răspuns:

hee hee dacă nu te simți în largul tău, nu e de ajuns sa te scuzi aicihee hee mergi direct la sursahee hee dar e ok întrebarea, pentru ca Dumnezeu este întradevăr altceva, diferit și de bărbați și de femeihee hee

| Paulla a răspuns:

Dacă consideri că femeia nu e bună de nimic i-aţi un bărbat şi gata, nu ne freca pe noi la cap cu glume luate de pe 'net.

| Kosuchin a răspuns:

De fapt, Dumnezeu este hibridul dintre zeul EL al ugaritilor si YHWH al primului/primelor triburi ale israelitilor.
In mitologia ugaritilor, EL o avea nevasta pe Asherah, [si nemesis-ul lui era zeul Baal], deci putem spune ca "avea" Dumnezeu nevasta, intr-un fel sau altul.

| bluebios a răspuns:

Din cate am citit eu prin biblie am observat ca Dumezeu nu prea suporta femeile. Probabil este gay si mai si-o trage cu Satan. O intrebare cu adevarat filozofica ar fi care dintre Ei este cel pasiv si care e Cel activ.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

@danut Raspunsul tau e unul rational, la o intrebare stupida pusa de un om fara creier.care maica-sa l-a facut doar pentru ca nu a mai avut bani de avort. :d

| 4b a răspuns:

laughing si acum ca ai postat intrebarea, la moarte cu tine...laughing
EL nu se simtea singur, pe cand voi, barbatii va simtiti...sau?

| Birjaru a răspuns:

Care femeie ar sta cu unu care se crede stapanu lumii si vrea sa fie ascultat de intreg universu?

| Ralucutza a răspuns:

"Daca femeia era buna" auzi la el...ca si cum femeia ar fi dracu' pe pamant. La ce stai cu femei atunci? Cauta-ti un barbat.

| Anna27 a răspuns:

Asa poti intreba si de ce nu are mama,tata,sora, frate...
Dumnezeu e Dumnezeu, nu e om.Asa ca nu are rost sa il compari cu oameni.

| Karizma a răspuns:

Adk uh bati un apropo de magar nesimtit ce esti,ca femeile nu-s bune de nimic,daca nu erau femeile nu existau copii si urmatoarele generatii,de ce crezi ca D'zeu a creat si FEMEIA si barbatul. Daca nu era femeia aia care iti face tie de mancare si te ajuta sa traiesti u nu erai aici si nimeni alt cineva, asa ca te rog frumos.
Auzi la el,, Daca femeia era buna" waiting

| Eliut a răspuns:

Vrei sa spui Isus de ce nu avea nevasta. Pentru ca pur si simplu nu avea nevoie de o femeie. Noi suntem facuti dupa chipul si asemanarea Lui. Asta inseamna [ dupa concluzia mea ] ca jumate e femeie jumate e barbat.

| Anestezia a răspuns:

Pai da sa stii ca ai dreptate vreo 70% la suta pentru ca daca Dumnezeu a facut si femeie pe lume de ce nu s`a casatorit si el? Dar eu credeam ca Fecioara Maria e nevasta lui ...Nu chiar nevasta dar a avut un copil cu D`zeu... Sper ca te-am ajutat Nicu!wave

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnezeu nu are gen, El salasluieste in noi si isi duce existenta cu ajutorul nostru. Dumnezeu poate fi si femeie!big grin
Ce umbrela anti-stupizi mi-am tras!batting eyelashes cine vrea sa intre sub ea?