| AnonimulRo a întrebat:

Sa ne imaginam ca propriul corp ar putea produce oxigenul necesar pentru a trai fara a avea nevoie de O din atmosfera sau din apa si fara a tine cont de celelalte gaze care ne fac rau, sa produca corpul nostru un scut antigaze straine sau sa le transforme in oxigen.
Am putea fi o rasa mai puternica si am putea trai pe mai multe planete ca Marte (sau alte planete gazoase sau fara) cu ideea de mai sus?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Un fel de mutaţie simbiotică între oameni şi plante? Grozavă idee! Ar fi un important şi ingenios pas al evoluţiei (păcat că nu avem un creator, care să se fi gândit la asta).

| AnonimulRo explică (pentru NOname):

Da, si viata noastra ar fi mai usoara decat acum, am putea sa ne extindem pe multe planete din univers, problema este "cand se va intampla"? Am avea nevoie de o masina mecanica asemanator padurilor de conifere ca sa producem O-ul suficient noua.

| ClassicMINI a răspuns:

Da.De ce nu? Pe Marte nu exista oxigen iar daca ni-l producem singuri putem trai si pe Jupiter. happy

| AnonimulRo explică (pentru ClassicMINI):

Poate vrei sa spui Saturn, ca Jupiter e o planeta cu foarte multe furtuni, acolo in primul rand, depinde de rezistenta noastra, ar trebui sa fim duri ca diamantul pentru a nu ne sfaramita in mii de bucatele furtunile.

| sublime89 a răspuns (pentru AnonimulRo):

Si cum crezi c-am putea trai pe Saturn mai exact? thinking Stii ca e un gigant gazos, nu?

| AnonimulRo explică (pentru sublime89):

Am scris la intrebare mai sus, am putea transforma gazul in O sau corpul sa lucreze un scut antigaz, daca pricep ce vreau sa zic.

| sublime89 a răspuns (pentru AnonimulRo):

Eu pricep asta, dar pe Saturn sau alt gigant gazos nu exista o suprafata solida pe care sa-ti poti crea o colonie.

| AnonimulRo explică (pentru sublime89):

Nu m-am gandit la asta, dar bine, nu conteaza asa mult Saturn cat timp sunt infinite de planete in univers cu suprafete solide ce necesita numai O.