Un fel de mutaţie simbiotică între oameni şi plante? Grozavă idee! Ar fi un important şi ingenios pas al evoluţiei (păcat că nu avem un creator, care să se fi gândit la asta).
Da, si viata noastra ar fi mai usoara decat acum, am putea sa ne extindem pe multe planete din univers, problema este "cand se va intampla"? Am avea nevoie de o masina mecanica asemanator padurilor de conifere ca sa producem O-ul suficient noua.
Da.De ce nu? Pe Marte nu exista oxigen iar daca ni-l producem singuri putem trai si pe Jupiter.
Poate vrei sa spui Saturn, ca Jupiter e o planeta cu foarte multe furtuni, acolo in primul rand, depinde de rezistenta noastra, ar trebui sa fim duri ca diamantul pentru a nu ne sfaramita in mii de bucatele furtunile.
Si cum crezi c-am putea trai pe Saturn mai exact? Stii ca e un gigant gazos, nu?
Am scris la intrebare mai sus, am putea transforma gazul in O sau corpul sa lucreze un scut antigaz, daca pricep ce vreau sa zic.
Eu pricep asta, dar pe Saturn sau alt gigant gazos nu exista o suprafata solida pe care sa-ti poti crea o colonie.
Nu m-am gandit la asta, dar bine, nu conteaza asa mult Saturn cat timp sunt infinite de planete in univers cu suprafete solide ce necesita numai O.
AvalohAlyn întreabă: