| Inferno a întrebat:

Sa presupunem situatia urmatoare. Un indivit sta cu un cutit in fata tasi ameninta ca te ucide daca nu accepti cei 100.000 de dolari pe care vrea sa ti dea. Ce faci?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Il dezarmez il omor, imi insusesc banii si anunt politia. Legitima aparare iar mobilul atacului dumnealui l-as pune pe seama jafului celor 100 000 de dolari care chipurile erau ai mei.

| mixxjim a răspuns (pentru harciog):

applause foarte tare, meriti un macsim fundoi! laughing

| WR104 a răspuns:

Iau banii, imi cumpar o servieta din aur in valoare de 100.000 dolari ca sa bag banii oferiti de atacator in ea.

| neutrino a răspuns:

Du-te urgent la medic! Nu uita sa iei cu tine si banii!

| Wøodenpints a răspuns:

Îl întreb dacă e băut, sau ceva de genul, şi ce-a văzut la mine de vrea să-mi dea mai mulţi bani decât aş putea eu să număr. De fapt, nu-mi pasă.
Iau banii şi-i las şi lui un 5 lei de-o bere.

| alabalaportocalala a răspuns:

Iau bani si plec intr-o vacanta pe o insula laughing
Pai as lua baniisi dupa aceea as anunta politia despre astabig grin

| BlackDarkAngel a răspuns:

Ii spun ca nu banii aduc fericirea si ca nu sunt o lacoma ca sa ii accept si nu ii voi accepta nici moarta!
Desi asta nu se intampla, Lol, e cam banala intrebarea.

| Sahashi a răspuns (pentru BlackDarkAngel):

Veziii ca punctul de vedere al fiecaruia difera. sincer eu zic ca depinde de situatie poate in unele conditii si tu ai accepta

| BlackDarkAngel a răspuns:

Da,ai dreptate. Totusi, am raspuns. Poate din pura plictiseala.nu stiu

| Th3Unknown a răspuns:

Sa imi dea mie? Cred ca sa imi ia mie cei 100.000 de dolari?!

| Th3Unknown a răspuns:

Sigur ma va ucide si daca ii accept asa ca cel mai bine e sa ma folosesc de cunostintele mele in domeniu de lupta si apoi sa il las pe mana politiei.Sau eventual sa accept, dar in schimb sa arunce cutitul. Daca nu vrea profit si fug cu valiza. Funda?

| Alexycys2000 a răspuns:

Cel mai bun raspuns: zici ca iei cei 100000dolari daca iti da si cutitul iar apoi il ameninti sa ii ia inapoi ^^

| Miky69 a răspuns:

Ii iau si plec? happy

| StefaNnNNN99N a răspuns:

Daca banii sunt furati ii iau si ii duc la politie. Daca nu-s furati ii spun multumesc si plec cu ei...