Il dezarmez il omor, imi insusesc banii si anunt politia. Legitima aparare iar mobilul atacului dumnealui l-as pune pe seama jafului celor 100 000 de dolari care chipurile erau ai mei.
Iau banii, imi cumpar o servieta din aur in valoare de 100.000 dolari ca sa bag banii oferiti de atacator in ea.
Îl întreb dacă e băut, sau ceva de genul, şi ce-a văzut la mine de vrea să-mi dea mai mulţi bani decât aş putea eu să număr. De fapt, nu-mi pasă.
Iau banii şi-i las şi lui un 5 lei de-o bere.
Iau bani si plec intr-o vacanta pe o insula
Pai as lua baniisi dupa aceea as anunta politia despre asta
Ii spun ca nu banii aduc fericirea si ca nu sunt o lacoma ca sa ii accept si nu ii voi accepta nici moarta!
Desi asta nu se intampla, Lol, e cam banala intrebarea.
Veziii ca punctul de vedere al fiecaruia difera. sincer eu zic ca depinde de situatie poate in unele conditii si tu ai accepta
Sigur ma va ucide si daca ii accept asa ca cel mai bine e sa ma folosesc de cunostintele mele in domeniu de lupta si apoi sa il las pe mana politiei.Sau eventual sa accept, dar in schimb sa arunce cutitul. Daca nu vrea profit si fug cu valiza. Funda?
Cel mai bun raspuns: zici ca iei cei 100000dolari daca iti da si cutitul iar apoi il ameninti sa ii ia inapoi ^^
Daca banii sunt furati ii iau si ii duc la politie. Daca nu-s furati ii spun multumesc si plec cu ei...
Lavynya99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: