anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa spunem ca ai avea ocazia, sau sansa, spune-i cum vrei, sa poti vedea actiunile care o sa aiba loc, iar dupa ce le vezi la 1 minut sa se intample. Sa zicem ca in acel "glob de cristal" vezi cum 3 criminali, evadati, vor intra la tine-n casa. Dupa ce au intrat in casa "filmuletul" se intrerupe brusc si nu ai idee ce se intampla dupa ce intra-n casa. In casa mai este si sotia cu cei doi copii, sa zicem ca e noapte, sa fie mai interesant. Ai la indemana un pistol cu 1 glont, insa pentru ca esti un crestin adevarat, nu te gandesti sa-i ucizi, dar nici nu poti suna la politie, sa nu uitam, ai doar 1 minut la dispozitie. Cum vei proceda?

10 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daca te lasi paralizat de teama esti pierdut si tu si familia.Din fericire, celor mai multi, fara nici o explicatie, aproape fara logica, li se declanseaza instinctul animalic si animalul nu mai stie decit ca trebuie sa supravietuiasca.Nu ne putem da cu parerea despre hotariri care trebuiesc luate pe moment.

| Woodenpints91 a răspuns:

Cam ciudat să mă prinzi pe mine cu nevastă şi copii, având în vedere că nu intră în planurile mele de viitor. Dar să zicem...
Iau pistolul şi-i trag o boabă între ochi primului care intră. Celorlalţi doi le spun că dacă nu vor să păţească la fel să se care de acolo. Ce, doar ei nu ştiu că ăla era ultimul şi singurul meu glonţ, merge aşa de intimidare.
Şi nu, nu-s creştin, deci nu mă opreşte absolut nimic să-i montez o bucată de plumb în ţeastă norocosului care intră primul.
Iar pentru ceilalţi doi, există bâte şi macete. Orice mascul care se respectă trebuie să aibă în casă, la îndemână bâte, topoare cuţite şi katane, pentru cazuri fericite ca ăsta descris de tine în întrebare.

Pentru cei care au spus că s-ar sinucide doar să nu tragă în ei: Vă doresc o noapte plină de spărgători şi pistoale cu un singur glonte!

| andrei a răspuns:

Serios?
Probabil as vedea pe unde intra, pe primul il pocnesc peste tibie cu o bata, pe al doilea il linistesc cu un cutit pe unde apuc si pe ultimul cu un glont in picior. Este si varianta cu ucisul tuturor, dar ai zis ca un crestin nu omoare, chiar daca are sansa sa fie omorat. Foarte corect!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ăăă...Păi dacă-s crestin adevărat, ar fi cazul sa mă sinucid.

| Dariusuu a răspuns:

As face orice ca ei sa traiasca.

Chiar daca eu as muri.

Vezi in filme tot timpul faze de genul.

De ce sa nu incerci?

Chiar nu stiu ce as face intr-o situatie de genul. Totul vine pe moment.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iau sotia si copilul ssi o ta de-acasa, nu fara sa activez alarma inainte. se ocupa BGS-ul de ei happy.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Raspunsul meu e filmul cu nicholas cage-deja vu e fix la fel cu ce ai spus doar k el vede la 2 min

| anonim_4396 explică (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Sincer, nu stiu filmul, dar o sa ma uit, m-ai facut curios...

| Mp28evil28 a răspuns:

Mias trage glontul in cap sau as merge la sotie si copii trag un foc de avertisment si incerc sa fug sau las impusca pe DUM**ZEU pentru soarta asta f****A

| UbesKcerealele a răspuns:

As lua familia si am fugi undeva cred sau am cere ajutorul politieithinking nu stiu dar daca esti cu adevarat crestin sinuciderea nu este deloc o solutie