E foarte simplu.
Se numara dintii celor doua roti si se calculeaza cel mai mic multiplu comun a dintilor.
Acest numar, impartit la numarul dintilor de pe cele doua roti, va da cate rotatii va face fiecare roata pana la pozitia initiala.
Cum de este asa destept pe TPU intreaba si tu Google el se pare ca aia face.
Nu mai spune chestii de astea cuiva pe aici, nu are absolut nici o relevanta raspunsul dat de cineva.
Tu pui o intrebare, nu este live unu care e cit de cit mai dezghetat, se duce pe google cauta, vine, ia de aici raspunsul, tu deja l-ai facut expert, sau el s-a facut, ori astia de pe PTU
Eu am vazut ce raspunsuri da, multe chiar cas de "expert " dar in balarii, asta arata cum am spus ca raspunul nu-i din cunostintele lui.
Nu am nimic cu el, dar sa spui cuiva pe TPU ca e destept o spui daca ai fi aici live, ori F&F atunci intrebi si daca nu da raspuns atunci pe loc, e clara ce stie sau cit stie
Anbalizeaza si raspunsul dat tot dfe el lui Dario ala spune ca daca rotile au nr diferit de dinti nu se pot asambla alt "expert si asta
iar Bula ii explica ca nu conteaza daca sar asambla sau nu
Cum dracu sa nu se poata asambla roti cu nr diferit de dinti banui ca nau vazut o roata niciodata in viata lor, sau nu stiu ce f el gindesc.
Angrenajele is cu roti avand acelasi numar de dinti, ia intrebai de erau asa, atunci pentru ce se mai fac astfel de angrenaje daca is roti la fel
Deci si 2 dinti sa fie si se asambleaza cu alta roata care are 100 de dinti
Tot ce conteaza este ca dintii sa fie cam de aceiasi masura.
Bula baga toate asa cu liniuta, nu stiu ma face sa cred ca ia raspunsurile de pe net, doar ca nu le facde copy/paste, le scrie el sa para car veni de la el
Dar cand bagi ca enuntu " spune ca se asambleaza " e clara ca ceva nu este in regula.
Dar asta e.Comentul asta se refera la tine, vad deja spui chestii din ce in ce mai aiurea ma face sa cred ca esti cam naiv.
Un om il vezi cand vorbesti cu el in direct, nu asa, intrebi ceva, eu vin si raspund dupa zile sau ore.
Omu e deja "profesionist" ia refuzat si pe aia de la NSA asa a lau angajat astia pe TPU expert nu a vrut sa se aventureze in chestii care te depasesc, ca, asta voia sa sugereze la chestia cu curba na vrut sa se complic e cu tine, esti prea slab pentru el
Enuntul spune ca se asambleaza.
Nu conteaza daca e numar diferit de dinti!
Conteaza doar sa fie dintii potriviti (module).
Cel mai des întâlnit este profilul evolventic.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Evolvent%C4%83
Facem semne pe dintii celor doua roti dintate atunci cand sunt in starea initiala. De exemplu un semn pe un dinte de la roata mai mica si doua semne pe dintii celei mari care il inconjoara pe acesta.
EuSuntCineva20 întreabă: