| Adrian a întrebat:

Sa stai si sa astepti o ora e oribil...vine si zambeste de parca ar fi normal sa intarzii asa de mult. Cat de punctuali sunteti?

10 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Eu unul sunt foarte punctual. Nu-mi place sa intarzii niciodata.

| AG a răspuns:

Punctuala, rar mi se intampla sa intarzii 5 minute.

| Vizitiul a răspuns:

Cat de punctual sau cat de om? Si eu am patit asemenea lucruri, adica, altii au patit cu mine. Am promis ca ma prezint la ora x si nu am reusit gratie unor "probleme" minore. De aici, am invatat sa nu mai promit pana ce nu sunt sigur ca pot indeplini ceea ce am promis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea sunt si trebuie sa ma corectez, am absente suficiente care ma motiveaza. Si da, normal ca e oribil, dar depinde cui i-ai facut promisiunea. Daca e cineva strain si intarzii o ora la o intalnire importanta, dat fiind ca unora le pasa de prima impresie, s-ar putea sa fii concediat din prima.
Si legat de zambit...ce ar fi putut face? Sa bage scuze imature? Nu prea avea de ales.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine asteapta o ora este bou! Ori nu a auzit de sfertul academic, ori crede ca timpul este o unitate de masurare a laptelui!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

La intalnirile de dimineata ( 8:oo-inuman!) intarzii invariabil, uneori chiar si mai mult de 15 minute. In restul timpului, cam in 90% din cazuri sunt punctuala, exceptand cazurile in care realmente intervine ceva care ma impiedica sa ajung la timp.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ajung intotdeauna mai devreme.

| EmaS a răspuns:

Sa intarzii o ora mi se pare inadmisibil.Asta denota ce fel de caracter are persoana respectiva.Ai grija cu asemenea persoane.Mie personal imi place sa fiu punctuala.

| Alphawolf a răspuns:

Eu ii dau dreptate la Ema. E vorba de caracter. Nu pot suporta oamenii care numa' vorba-i de ei. Sunt punctual.

| pwp a răspuns:

Foarte punctuala!

Întrebări similare