| Luori a întrebat:

Să-ţi pară rău de timpul pierdut ( sau "pierdut"? ) visând? De ce?

17 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Well, daca stai degeaba (, si ''visand'') iti pare rau... vin regretele laughing

| Vizitiul a răspuns:

Si visele fac parte din om. N-as putea sa am pareri de rau in legatura c-o parte din mine. P.S.-timpul se pierde atunci cand doar se viseaza. La un moment dat, ar cam trebui sa te trezesti din vis, ca visul nu-ti indeplineste dorinta, si nici visand la nesfarsit n-o poti face.

| carminaburana43 a răspuns:

Nu-mi pare rau de timpul acordat visarii pentru ca visele mi-au colorat viata, mi-au redus stresul si mi-au dat cele mai bune idei.

| IMC90 a răspuns:

Sa-mi para rau? in acest sens imi si omor creierii laughing

| Anonymus314 a răspuns:

"pierdut"

ca nu-l mai poti recupera, e logic.

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Nu.Adica nu zic ca imi pierd timpul visand, mai ales ca noi visam numai 6 ani(weird), dar apoi imi place sa visez pentru ca lucrurile(bine stiu ca suna un pic cam egoist) se intampla cum doresc eu.Bine nu zic ca nu se intampla si in realitate, dar mai mereu imi pierd timpul cu oameni care nu fac diferenta dintre a fi prost si a face pe prostul.Acum nu ma credeti troll, dar pe bune am 13 ani, iar perioada in care sunt eu blocat merita troll.

Deci nu-mi pare rau(am cam deraiat de la subiect ^^") ca visez, mai ales ca de multe ori visele mi s-au indeplinit...

Sper ca te-am ajutat happy

| Yugeen a răspuns:

"I-ai unui om visele si nu va mai ramane cu nimic"...

Atunci cand visam de fapt deschidem o intreaga lume a posibilitatilor... pe de o parte visele ne ajuta sa anticipam satisfacerea anumitor nevoi, desigur, intr-o masura (foarte) limitata iar pe alta parte ne ajuta sa nu ramanem blocati in aceleasi obiceiuri evitand, astfel, anumite dependente, depresia, etc.

Eu nu consider că, visând, cineva isi poate pierde timpul...
Pierderea de timp este evidenta (si uneori si "dureroasa") in masura in care visezi iar apoi nu faci nimic pentru a atinge acel vis (in cazul in care este un vis-vis ci nu un vis-cosmar/razbunator/rautacios/etc.)... este ca atunci cand iti alegi niste obiective marete dar nu faci nimic pentru a le atinge... adica "waste of time"!

Cand visam intra "pe fir" subconstientul... asta este demonstrat.
Pentru ca se intampla lucrul acesta poti sa alegi sa crezi ca visele sunt o metoda a subconstientului de a comunica cu constientul... sau poti sa ignori acest fapt si, din punctul meu de vedere, vorbim din nou de timp pierdut...

"Cu cat te visezi mai sus, cu atat poti ajunge mai sus"

Succes si... in loc sa iti para rau eu zic sa profiti si sa te bucuri de faptul ca poti sa visezi, ca ai la ce... unii, din pacate, nu au privilegiul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda; frumos spus acolo - minciuna/falsitatea... fără ele lucrurile ar fi prea simple; in fine; la intrebarea asta a ta, tot nu mă incumet să-ți răspund; doar ca am zis să te intreb ce mai faci? de fapt am citit raspunsul tău(din care tocmai am *spicuit*), și vroiam să-ți spun că e la fel ca celelalte; adica slăbuț; bine, nu vreau să ne certăm doar iți spuneam părerea mea...

| Luori explică (pentru anonim_4396):

Parerea mea in legatura cu intrebarea...mea : hm, sa zicem ca minciuna/falsitatea sunt "condimentele" necesare vietii.
Sa ma anunti cand te incumeti sa-mi raspunzi pe subiect la vreo intrebare laughing. "Slabut" ce implica la tine? Adica, sa stiu cum te-as putea satisface.
Tu...nu ti-ai sters contul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Luori):

...pentru asta sunt buni magicienii,nu? să facă să apară și să dispară lucrurile;(să nu-mi replici cu *ce e la tine real și ce e iluzie?*,sau ceva de genul ăsta, ca să nu-mi stric părerea despre tine!); ok- intrebare:tu de pe ce planetă vii? te rog să-mi raspunzi, altfel te bat la cap pân-ai s-o faci! aștept!

Nu stiu daca eu-s cea cu cateva probleme, sau tu laughing. De fapt, mai lamureste-ma inc-o data, unde-mi vezi tu problema?
Ca sa-ti raspund : ma apropii de Pamant. O sa ne intersectam, sau si tu plutesti prin spatiu?

P.S. Ce-ti place sa nu-mi raspunzi la intrebari...

Nu-ți răspund la întrebări din simplul motiv pentru că ele nu există; ...pentru că nici tu nu exiști de fapt;(și poate că ți-aș răspunde la unele, dar pentru asta ar trebui să fii de acord să facem un TPU numai pentru noi doi.; dar tu nu vrei așa, pentru că ți-e cam teamă.)

Devine intrebare ( sa vezi cu ce explicatie te iau ), orice propozitie enuntiativa, de exemplu, care se transforma-n interogativa, prin adaugarea semnului "?" si care isi are in continuare un sens, care se-nvarte in continuare in jurul unui subiect si care, in majoritatea cazurilor, asteapta/cere un raspuns. Intrebare : s-o iau personal "tu nu existi" sau, s-o las asa?
Construiesc o parte din TPU, cu fiecare intrebare ce-o pun, cu fiecare raspuns pe care-l astept ( sau il ofer ). Un TPU numai pentru noi doi? Fac asta in momentul in care-ti raspund numai tie, personal, cand iti adresez numai tie unele ganduri, intrebari, explicatii, nedumeriri. Dar, pe partea cealalta s-o iau, daca eu nu doresc "asa", tu doresti? Eventual faci vreun pas catre lucrul de care tu spui ca mie mi-ar fi " frica "?
Probabil batem campii.

...am înțeles,și stiu că ești foarte bună și pricepută la tot ce faci aici;...aș fi curios,însă cum te-ai descurca prin altă parte,de ex. pe mess, la mine! despre asta tot vorbesc, și dacă spui că ești o fată curajoasă te aștept să o dovedești; magicianulfermecat

Hmm, provocare?

...de fapt în primul rând mi-ai dovedi că exiști, pentru că eu tot am o problemă cu chestia asta! apoi, mai vedem! ce te costă? te rog!(e prima oară când spun unei femei *te rog*!); te rog-da?;

| smileeveryday97 a răspuns:

Toti oamenii au vise, e ceva normal.Atunci cand visezi, realitatea incepi sa o cam lasi in urma pentru. ca visul devine mai frumos decat realitatea, si cu cat visezi mai mult cu cat incepi sa te desprinzi de realitate si sa traiesti din vise.De asta i se spune timp pierdut:in loc sa-ti indeplinesti visele,te adancesti in ele.Da, e bine sa visezi dar intr-o anumita masura astfel incat sa vrei sa ti le transpui in realitate, nu sa traiesti in ele. Sper ca te-am ajutat sa intelegi.