| sabin89 a întrebat:

Să umble oare şi omul ăsta cu cioara vopsită? Să păcălească lumea? Ce credeţi? Pare greu de crezut ca un om cu un asemenea rang să se ţină de păcăleli. Uitaţi şi voi ce spune:

https://www.yahoo.com/......11193.html

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

In capacitatea lui profesionala a fost sef al securitatii spatiului (ceva de genul asta), dar in capacitatea lui personala, poate sa aiba ce credinta vrea, iar el crede in extraterestri. In aceasta capacitate, de om care crede in extraterestri, ne spune ca s-a luat contact cu extraterestri. Toti cei care cred in extraterestri, care au facut o credinta si un mod de a intelege lumea din asta, ti-ar spune ca s-a luat contact cu extraterestri. Iar printre ei sunt si maturatori, si ingineri, si personalitati de talia astuia, ca si printre catolici. El nu minte, dar si-a facut o parere gresita, fiind sub influenta unei ideologii. Am cunoscut oamenii cu aceeasi manie, care mi-au spus ca sunt rapiti adesea de extraterestri, pentru a se face experimente pe ei.

30 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Am văzut mulți numiți șefi sau oameni importanți care au afirmat asta. Oricum, mulți au afirmat multe în trecut, legat de orice subiect. Dacă spune adevărul și știe că sunt dovezi? Probabil. Nu prea cred până nu văd antenuțele alea vopsite în verde. Numai din ce văd în politică, legat de cei mai importanți oameni din lume care aduc tot felul de acuze contradictorii (deci nu ambele pot fi adevărate), nu prea m-aș baza pe faptul că oamenii importanți nu pot minți sau spune un adevăr parțial.

| Darkmagic a răspuns:

Ai vazut clipul?
Ce parere ai de monolitii aparuti si in Romania?
Am dubii.
Cuvintele cheie aici sunt: "former Israeli space security chief", iar un astfel de personaj nu spune niciodata un adevar de o asemenea magnitudine.
Cat despre Trump, daca stie el, stie si Biden, stiu si cei care au fost presedinti ai Statelor Unite inaintea lor, pentru ca astfel de informatii se transmit de la o administratie la alta.
Mai degraba e o chestiune de marketing pentru cine stie ce ciudatenie...

| sabin89 explică (pentru T0T):

Aşa zic şi eu. O doză de scepticism e bună să avem întotdeauna în noi, pentru că sunt destule minciuni care ni se bagă sub nas în presă şi nu numai.

| Inferno a răspuns:

Pare greu de crezut că ar minți, dar ceea ce este chiar mai greu de crezut decât treabă asta este faptul că spune adevărul.

| sabin89 explică (pentru Inferno):

Păi nu e acelaşi lucru? happy

| sabin89 explică (pentru Darkmagic):

Eu mă gândeam că dacă e evreu nu minte, că are cele zece porunci happy

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Eu sunt pe jumatate evreu, si tot nu mint daca e vorba de marketing, si despre asta cred ca e vorba in evenimentele din buletinul de stiri din clip. happy
Nu mi-ai spus ce parere ai despre faptul ca a aparut un astfel de monolit si in Romania. (minutul 3:10)

| Nilsson a răspuns:

Extratereștrii nu și-au divulgat existența pentru că se târguiesc de ani de zile cu evreii asupra chiriei pe care trebuie să o plătească pentru a deschide o bază pe Pământ. happy

Nu am văzut clipul. Mi-am zis că la aşa ştire, sigur şi clipul trebuie să fie o gogomănie. Dar stai că mă duc să-l văd.

Da, exact ce bănuiam: gogomănie. Pe un deal în România...dar unde mai exact? De ce se fereşte să spună locul? Dealuri sunt multe...

Am sapat un pic in net, si am inteles ca stirea a aparut si in Ro, iar cei care se ocupa cu cercetarile spatiale au declarat ca nu cred ca este un obiect extraterestru, deoarece este din inox. laughing
Chiar gogomanie nu e, o sa urmeze ceva, vreo lansare de produs, vreo duda, un nou site al unor conspirationisti...
Poate e de la daci! big grin

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu stiu cine e mai prost, ala care crede in extraterestrii sau ala care crede orice vine din Israel(un stat ilegal si terorist care a omorat copii arabi din 70 incoace)

| minrest a răspuns:

Daca USA ar avea o alianta secreta cu o putere extrateresta, de ce ar avea nevoie sa il tina la curent cu asta pe seful agentiei de securitate in spatiu, din ministerul apararii israelian? Nu vad nici un motiv. Da, el crede ce afirma, dar a ajuns la parerile astea printr-o interpretare fortata, sub efectul credintei in extraterestrii, a unor fapte cunoscute si banale. Daca spunea ca exista extraterestrii si atat, te puteai gandi ca are date despre OZN-uri, dar nu, el iti spune direct de o baza americana pe Marte.

| sabin89 explică (pentru CostinAlamariu):

Cum, ai ceva împotriva lui Israel, poporul ales? happy

| sabin89 explică (pentru Nilsson):

Şi de ce ar deschide ei o bază pe Pământ? Cu ce intenţie? Să instaureze o împărăţie de o mie de ani? Sau să stea şi ei doar aşa ca vizitatori? happy

| sabin89 explică (pentru minrest):

It makes sense to me. Cred că în orice organizaţie, axată pe o credinţă, sunt oameni din toate categoriile sociale. La mormoni, de exemplu, nu cred că sunt numai măturători de stradă. Or fi şi eminenţe mai cenuşii. Sau la Biserica Scientologică n-or fi numai babe din mediul rural. Or mai fi şi din ăia cu minea brici, precum Tom Cruise happy

| sabin89 explică (pentru minrest):

Nici eu nu văd ce interes ar avea să-l ţină la curent pe Haim Eshed, mai ales că, uite, tipu' nici nu prea e capabil să-şi ţină gura şi divulgă secretele happy

| CostinAlamariu a răspuns (pentru sabin89):

Nu stiu ce ironie ai incercat sa faci aici. In primul rand Israel nu mai e de mult popor ales happy
In cartea apocalipsei sunt numiti "sinagoga satanei" si practic ei sunt ucigasii lui Hristos.
"Israel" inseamna poporul lui Dumnezeu. Noul Israel este biserica ortodoxa. Statul care astazi se numeste "israel" e un stat terorist zionist.

Si in al doilea rand n-am nimic cu oamenii de acolo, cu evreii de rand. Mai mult am cu Statul lor care produce anual atrocitati cumplite in orientul mijlociu. Poate nu stii asta, dar Israelul a bombardat scoli cu copii arabi si chiar spitale. Niciun om cu un simt moral de baza nu ar trebui sa sustina un stat terorist cum e statul zionist ce isi zice "israel".

Tu eşti mai familiar cu engleza americană. Cum trebuie înţeles, în contextul poveştii, "Trump let it slip"?

"let it slip", o expresie potrivita in romana este s-a scurs.
A lasat-o sa treaca ca si cum nu ar fi fost, a alunecat pe langa el.

| Nilsson a răspuns (pentru sabin89):

Ca să studieze mai bine prostia umană. happy
Glumesc, îți dai seama, e o gogomanie ce zice nenea acela, există topologii de oameni care zic verzi și uscate ca să primească atenție (ori să vândă cărți, în cazul de față).
Acum pe bune, chiar crezi că stau extratereștri la taclale cu noi cu stau Orban și Iohannis la Modrogan? Și încă cu cine, cu americanii și israelienii, care ne fac specia umană cel mai mult de rușine în ceea ce privesc politicile externe.

| sabin89 explică (pentru Nilsson):

"Și încă cu cine, cu americanii și israelienii..."
Chiar, normal ar fi să stea şi ei de vorbă cu românii, bulgarii...adică cu oameni mai serioşi.

| sierra1 a răspuns:

Un om cu un asemenea rang a dovedit că se ţină de păcăleli

Aliens exist - de ce nu?

| Inferno a răspuns (pentru sabin89):

Te rog frumos, recitește ce am scris.

| sabin89 explică (pentru Inferno):

La prima citire înţelesesem că e greu de înţeles (de presupus) că ar spune adevărul (n-are cum să fie ăsta adevărul).
Recitind acum, dau o altă interpretare - şi cred că asta e cea reală. Respectiv, adevărul e ăsta pe care îl spune şi e greu de crezut (de înţeles) cum de are curajul să îl spună.

| badpanda a răspuns:

Dumnezeul biblic cica avea un Kavod( tradus slava ) cu care se plimba de colo colo printre nori, facea un zgomot infernal si scotea flacari. Avea arme cu care isi nimicea dusmanii, cadeau secerati cu miile etc.Cand se enerva ii iesea de la brau o flacara, asa a ucis pe cei doi fii ai lui Aaron.
Dar prostimea a crezut altceva.
La fel si acum.

| sabin89 explică (pentru badpanda):

Ce a crezut prostimea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata extraterestra exista. Este o afirmatie nu intrebare.
Insa toate stiriile despre ei ca asta din Israel sunt fake.
Prin viata extraterestra ne referim in primul rand la microorganisme ce exista categoric, Si al mai probabil 99% si feluri de viata mai evoluate, complexe Insa despre viata inteligenta inca nune putem afirma
Ce intelegem noi mai greu este perceptia timpului si infinitatea spatiului.
Dar personal tind sa cred ca exista si viata extraterestra inteligenta

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Crezi că originea propriu-zisă a vieţii va rămâne pentru totdeauna învăluită în ceaţă? Sau, cum suntem noi aşa de deştepţi, o vom descifra până la urmă şi pe asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Nu este nici acum in ceata, se stie ca substantele chimice formeaza materia prima din care iau nastere cele mai simple microorganisme. Sub conditii optime aceste microorganisme dealugul sutelor de milioane de ani evolueaza in forme de viata mai complexe. Ulterior procesul creste in rapiditate.
Originea vietii pe pamant are 2 posibile surse : prin asteroizi sau prin eruptii vulcanice din adancurile oceanelor.