| Azazel_2358 a întrebat:

Sa zicem ca pentru a va salva familia de la moarte ati avea de ales intre 3 fapte:-sa omorati un om -sa violati si sa distrugeti viata unui copil(fara nici o legaura cu intrebarea precedenta) -sau sa va omorati alte rude Ce ati alege si de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu ceva. NICIODATA n-o sa fii pus intr-un film asa prost scris si regizat ca asta din intrebarea ta! Mai lipseste o coloana sonora de Clint Mansell si suntem gata.

32 răspunsuri:
| kilio a răspuns:

Sinceri sa-ti spun as omora un om si daca tot omor un dusman, nu pot sai distrug viata unui copil sau sa violez pe cineva

| Paradise a răspuns:

Alte rude? Tot din familia ta fac parte... Eu as alege prima varianta. N'as face rau la un copil niciodata (sau altcuiva), dar pentru familia mea, as fii in stare de orice.

Răspuns utilizator avertizat
| ombladon a răspuns:

Sa violez o curva laughing

| xDragoSx a răspuns:

Pot sa te intreb ceva? La ce te-ai gandit cand ai pus aceasta intrebare?

| Gabriela0206 a răspuns:

Eu una asa alege nr 1. De ce? Dupa logica mea, daca am de ales sa salevez mai multe vieti sau sa salvez una singura, evident ca aleg sa le salvez pe cele mai multe. Nu conteaza ca e familie sau nu. De ex, daca ar trebui sa imi sacrific un membru al familiei ca sa salvez 100 de oameni pe care nu-i cunosc, as face-o. Nu aleg 2 pentru ca ar insemna ca acel om va trai toata viata cu o amintire groaznica, si mai bine mort decat in viata si chinuit asa. Si 3 nu, pentru ca ar insemna iar sa omor mai multe persoane, nu una singura.
Oricum, nu e o placere sa omori pe cineva, evident. Si nu doresc nimanui sa ajunga intr-o asemenea situatie.
Numai bine! happy

| BigBang a răspuns:

"O cam arzi"cu violurile in ultimul timp,nu-i asa XTREME?
"Violul"-am un dispret total pentru aceasta actiune.
Da,as ucide, in autoaparare, pentru propia siguranta sau a celor apropiati.Nu are importanta pe cine, mi-e totuna.salut

| thealchemist a răspuns:

Sa zicem ca esti bolnav si ai nevoie de psihiatru.

| sWamP1993 a răspuns:

Te-as viola pe tine

| Laura a răspuns:

Alte rude? Păi alea tot din familie fac parte.

| MeScorpion a răspuns:

As omora un om.
Suntem animale, e in sangele nostru sa ucidem e ceva de baza, simplu. happy

| xlmpq a răspuns:

Prima varianta

| Annie a răspuns:

Viata unui copil niciodata sau sa omor pe cineva... deci violul asa traieste toata lumea...big grin

| Intruder19 a răspuns:

I-as omori pe astia care pun intrebari stupide.

| GodBlessYou a răspuns:

Sa omor un om. L-as ucide pe presedintele sirian si pe cel libian ( As mai gasi cativa...)

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Viol.
Aaaa, şi încă ceva; sunt fată.

| Flav a răspuns:

In primul si primul rand, intrebarea este de nota 0, iar eu sunt multimea vida ca-ti raspund la ea.
N-o sa fac pe moralistu' pe aici, stiu doar ca pentru familie, sunt in stare de orice si ca sa-ti fac scrabble-ul asta prostesc, as alege sa violez.(my nigger, vreo negresa ai?) Iar celelalte variante se cam bat cap in cap, fiindca pot omori un om si distrugandu-i viata unui copil in acelasi timp, in caz ca victima este parintele copilului. Sau pot fi 3/1, pot viola intai, apoi omori parintele, rezultand astfel ca-i distrug si viata fiului/fiicei avute. Daca tot puneti intrebari din plictiseala, macar schimbati naibii categoria, ca n-avem nevoie pe aici de pufuleti cu aere de pepeni parfumati. Hai ca ma enervez si poate-ti scap si vreun glont. Te pup, ciao.

| ania a răspuns:

As prefera sa mor.

| Flav a răspuns:

@ombladon - Stii care-i culmea sexului? Sa violezi o curva si dupa sa-i dai si bani.

| Kaℓi a răspuns:

Ce imaginatie bolnava ai! nici nu indraznesc sa iti citesc celelalte intrebari sad la ce naiba iti pot folosi raspunsurile la o astfel de intrebare? ai crescut, te-ai dezvoltat, ai evoluat cumva dupa asta? si cum ti-a venit ideea sa intrebi asa ceva? prea mult tv, prea mult internet? ma indoiesc ca prea multe lecturi...
Si pe langa asta, varianta a treia este redundanta prin existenta primei optiuni... "rudele" nu sunt oameni?

| Furculingură a răspuns:

Vin eu cu coloana sonora :
http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI

Intrebare de nota 1. Am votat :D

| king4aday a răspuns:

Jigsaw e in viata. Pune intrebari tampite pe TPU. laughing

| Hombre a răspuns:

Sa zicem, nota1.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Sa violez un copil[baiat] love struck

| Hăgiul a răspuns:

Avand in vedere ca intrebarea ta este un paradox (fiindca nu pot salva pe cineva, omorand pe altcineva, este ca si cand ai uda pomul, dar calci pe iarba) -si cum paradoxurile nu sunt decat ipoteze prost interpretate- cum as putea sa-ti raspund CORECT?!

| bebetho a răspuns:

Aş omorî un om bătrân, fie el şi din familie, ce e ţinut în viaţă de aparate sau un om pe care omorându-l aş face şi altora un bine, pe lângă binele făcut familiei.

ps: Deci, ce alegi să faci?laughing

| harciog a răspuns:

Daca as fi nevoit sa ucid nu inseamna decit ca-i legitima aparare si nu-i chiar nici o problema si asta are legatura si cu rudele pentru ca si ele sint tot oameni,macar dpdv biologic, dar nu vad o legatura logica intre a viola si a distruge viata unui copil vizavi de salvarea copilului tau. Daca e un om (ruda sau ce-o fi el)cu cutitul la gitul lui inteleg sa-i imprastii creerii cu o luneta sau chiar cu mecanisme mecanice de ochire(eram as la astea), dar nu cred sa vina sa-mi spuna cineva ca daca n-o frig pe aia imi ucide copilul.e o intrebare dementa.

| Dmesss a răspuns:

Toate 3 pentru ca sunt nebun!

| Azazel_2358 explică:

@bebetho Prima!
@thealchemist Nus bonlav am doar filme proaste

| Ecea a răspuns:

Mi-as omor familia mai bine.