La mine inca nu se aude tunete ca la tine insa am auzit niste pârtâeturi si m-am uitat pe cer si nimic dar am dezlegat misterul imediat, mos Gheorghe vecinul trecea cu vaca pe strada si dinspre ei venea trosniturile.
Daca stai in Suceava ca si mine, normal ca o sa se auda tunete, ca am mancat eu fasole si am gaze, sau poate gazele mele se propaga peste tot.
O sa vina sfarsitul lumii cand o sa ma placa o fata, deci poti sa fi pe pace, asa ceva n-o sa se imtample.
Intrebarea ta este " Sal TPU ati auzit de cometa Elenin?". Raspunsul meu ' Da'. Parerea nu mi-o spun ai zis s-o las "Si lasati-va parerea. Va puteti documenta si dupa net."
Mda. ai dreptate. Cam pocita romana mea. Fimiar matematica sa-mi fie.
A trecut si "sfarsitul" (zilei) de azi, de acum il astept cu nerabdare pe cel din octombrie si pe cel mare, din 21 decembrie 2012.Parca a mai fost unul si prin mai anul asta...Treaba-i clara!
Tu chiar creezi vrajelile astea copilu? Numai Dumnezeu stie cand v-a venit sfarsitu :]
Deci, explicatia stiintifica a acestei tampenii este ca nu exista eclipse dintre o cometa (de 2 km zona solida si o "coada" transparenta in cazul nostru) si o planeta, cu atat mai mult sa dureze 3 zile. Apropo, NASA nu a declarat asa ceva nici macar intr-o mie de ani fetito sau baietelule, ce-oi fi. Cometa Elenin nu a intersectat sau "atins" Pamantul in vreun fel, ba din contra s-a aflat la 35.000.000 de km de Pamant. Nu mai asculta tampeniile ce apar la televizor sau la majoritatea site-urilor!