Pentru voi cu totii, exista fenomene paranormale chiar si aici pe TPU s-au dat nenumarate raspunsuri in acest sens nu numai la aceasta intrebare cine are timp si dorinta poate s-o caute in motorul de cautare a TPU unde scrie cauta scrii paranormal si apar toate intrebarile ce s-au pus in acest domeniu si toate raspunsurile.Cine nu crede sau nu i s-au intim plat asemenea experinete inca nu are dreptul sa vb urit sau sa-l ia la misto pe cel caruia sau cea careia i sa-u intimplat asemenea experiente.El ce ar zice daca la 75 la suta dintre oameni i s-ar intimpla si lui nu? Si el adica ea ar fi luata la misto ca nici macar de atita nu e instare in lumea aceasta sa vada si sa gindeasca si altfel? Ce ar zice respectivul respectiva daca ea, el ar fi tinta mistocariilor in acest sens? Trebuie sa inveti sa gindesti si in perspectiva celuilat nu inseamna caci daca nu vezi ceva nu exista.Nici in fundul oceanului nu ne ducem zi de zi sa vedem ce e acolo dar de aceea ce e acolo exista.
Da cate experiente am avut, ai sa enumar cateva:
- umbre
- fantome
- noaptea se aude pasi ca si cand merge cineva prin casa
- o femeia care plutea pe deasupra mea (2 m distanta de mine)
- voci
...
Am fost rapit de aliens man! i-am caftit pe toti, era ca in avatar doar ca erau rosii dupa ce am terminat cu ei, bine bine, am avut un pic de noroc pentru ca mo ajutat numa un pic bunicumeo, ca mai vine din cand in cand din lumea de apoi,mai facem un septica,o tabla mica... imi zice ca e plictiseala mare pe acolo. Plus ca maicamea e vara primara cu Rajputina, mare vrajitoare care ghiceste in trecut, da in bobi si toate alea,face euroi numa pe lume cu bani, pe aia necajiti si speriati ii vindeca de cancer. Pe piticii din alba ca zapada ia insurat pe toti, gaseste perechi,descanta si canta face de toate.
Si paranormal frate, azi noapte am visat ca o sa pui tu intrebarea asta, si eu trebuia sa iti dau raspunsu' asta. Haules Baules baietas
@Smile,esti tare man. La fata mea de "taran coclit" nu imi permit sa vorbesc cu dumneavoastra, auzi da vroiam sa te intreb ceva, Scuze mie nu imi e rusine cu fata mea, tie da?
Dar oricum probabil ca se vad pe fata ta, toate experientele paranormale.Ce rost are sa vorbesc cu cineva care mai presus de toate nu tine la gluma? care evident are hormonii ridicati si se ia de fata altuia, dar nu e problema man, ca uite acum sunt serios si iti zic ca prin puterile mele paranormale, nu o sa ai norocul sa prinzi 30 de ani, se va intampla intr-o seara, o sa uiti sa respiri, o sa te simti aproape de mata care o sa te astepte la caldurica, dar nu e nimic rau, sa te duci ca oricum sa traiesti e o pierdere pentru tine, si pentru multi dintre noi.
Vezi ce taran pot fi? Oricum mai am un pic pana sa te ajung!
Si inca un raspuns, e pentru cei care sunt de acord cu @Smile aka @Sad si cred ca iau la "misto" experientele paranormale, sunteti niste ipocriti, ca toti va uitati la vacanta mare cand fac "misto " de politisti si radeti in hohote, sau stai ca de experientele paranormale nu se poate face misto, decat de politisti.
Sau mai grav voi faceti misto de persoane, sau incepeti sa le insultati, de ce? e mai distractiv nu? eu unu am facut misto decat de experientele paranormale din punctul meu de vedere nu am zis ca Yng a facut asa sau mai departe.
Ma rog... daca nu il gasesti amuzant stai in banca ta si plangi.
Nu aveam nici un scop ca cineva sa se simta insultat sau luat la misto.
@Yng, atoatestiitoarea a răspuns:
Da, doua inexplicabile
una : era o farfurie zburatoare la Cluj care a trecut vâjâind
Ma rog vezi ca nu sunt singuru' care greseste? Dar daca tu simti nevoia sa te iei decat de mine, mai bine te duci sa il cauti pe Yang.
Yng, dar din ce sat sunteti? intreb de curiositate, nu insinuez nimic.
Pe aici "pe la oras" cred ca fiecare poate sa zica ceea ce vrea, daca ma gasesti amuzant, bifezi acolo, daca ma gasesti stupid, bifeaza acolo. faci ceea ce vrei, dar daca sunteti tarani, atunci insultati.
Dar imi place de voi, va aparati unu pe altu... ce frumos!
Imi garantezi ca nu e tzaran deloc? ai peste 18 ani? Vad ca ti-ai gasit yangu'.
Da majoritatea au avut sau cunosc o persoana care a avut dar le este jena sa spuna sa nu fie judecati sau diagnosticati de cei din jur de diferite boli mentale.e clar sunt multe intrebari fara raspuns
Da, doua inexplicabile
una : era o farfurie zburatoare la Cluj care a trecut vâjâind si noaptea am avut un vis : se facea ca eram cu un prietene pe un pod
si s-a prabusit podul si prietenul a murit; dupa un an, prietenul a murit cazând de pe podul de la Cernavoda
a doua: era doua noaptea, si am vista ca o forta ma cheama si-mi spune sa ma indrept spre lumina si un zgomot puternic m-a trezit
; in camara de rezerva, erau un raft cu 5 etajere, raft din scândura de fag si etajerele din stingii prinse cu horsuruburi
l_am gasit in bucati pe jos, ca si cum cineva l-ar fi demontat etajera cu etajera si scândura cu scândura
@ 123erty1 : Ba chiorule! Tu nu vezi ca scrie "experiente paranormale"? Asta inseamna ca e paranormala ea? Si daca esti asa de destept ia fugi si caut`o pe Elodia la ma`ta`n dulap! Inteligent esti tu ba cap de pastila!
@ ceaschi : Haules Baules tie ba puta! In primul` rand e fata Yng da ma rog, si in al 2`lea rand creca ei te`au batut pe tine ca la ce fata de taran coclit ai nu ma mira ca ti-au dat`o la moaca! Daca esti prost si nu stii sa raspunzi mai bine taci si stai in banca ta. Toti va credeti destepti astia de comenteaza aberatii si chestii nelegate de acest subiect. Stati dracu deoparte daca nu stiti va bagati`va spray`un cur pe`a casa si nu mai da`ti pe aici mari scule pe bascule ca nu sunteti nici negru sub unghie!
Bay... da stii daca te gandesti mai bine ceaschi. extraterestrii nu st fenomene paranormale. poate in capu tau te-au invadat nu se stie da nu se leaga de paranormal. mai informeaza`te dupa aia vin`o cu abureli. da de data asta incearca si u niste dume mai de calitate
@ceaschi. sincer nu am pus intr sa te dai tu inteligent pe aici sau sa primesc raspunsuri la baza da? nu`mi pasa daca sau cine crede sau nu. nu condamn pe nimeni. doar ca nu am pus intrebarea sa se bage niste destepti degeaba in seama doar de placerea de a face "glume" care oricum sunt nesarate. asa ca termina tu cu insultele fata de smile pentru ca asa gandesc multi care intra si vad ce tampenii debitezi. ca doar esti "shmeker " tu doar ca ceilalti nu se mai obosesc sa iti mai zica ceva pentru ca se vede ca nu au cu cine doar ca smile e prietenul meu. de aia s-a bagat nu pentru ca e tzaran. iti garantez ca nu e tzaran absolut deloc. doamne cand te vad asa... data viitoare macar numai raspunde la intrebarile care nu te intereseaza si inchei orice discutie. sau poate ai tai nu te-au invatat sa nu te bagi unde nu`ti fierbe oala. sper ca ai inteles si ca numai gasesti si alte comentarii. si daca gasesti. asta e. te pui pe tine intr-o postura poasta nu ii pui pe restul de aici.
Bine eu sunt l curte si o am bgs si am paranormal mult si am chemat engezi care au o firma dese numeste:taps si ia-ti gases tot paranormal si eu am si stau treaz cu un bgs langna mine unu de la bgs si stau si sunt obisnuit si sama vada fantomele si nu ma speri pntrca m-am obosnuit si am 9 ani si nu ma speri de nimic am tupeus a fac orice
Hmmm poate ma insel dar doar povestesc ce mi s-a intamplat nu astept ca lumea sa ma creada dar ma rog... dupa ce a murit bunica mea am simtit o prezenta mereu aceeasi care parca ma urmare des cand ma duceam seara la baie vedeam o silueta care se strecoara prin spatele meu pot sa zic ca m-am speriat dar lucrurile aceastea au incetat si mi-am reluat din nou programul zilnic fara frica de a sta singura in casa. poate doar si s-au parut toate chestile astea habar n-am
Hmmmm...Da am avut si nu doresc nimanui asa ceva!
Noaptea am venit de la ziua unei rude.Era vara.Vantul batea usor si era cald afara.Am decis sa mai stau afara cu o verisoara. Jucam un joc si deodata la casa vecinului care a murit de aude un pocnet apoi se vede o umbra alba.Nu am zis nimanui.
1.Toti stim renumitii pufuleti cu surprize.E, mereu imi luam acesti pufuleti.Intr-o zi am castigat un drac.Atunci eram foarte atrasa de el, nu mancam, vorbeam urat si ma comportam foarte ciudat.Tot in aceasta perioda eram singura in casa bunicilor si ma jucam cu dracul castigat. Dintr-o data, usa de la intrare s-a deschis, eu m-am dus sa vad ce era si surpriza...nu era nimeni.Pe acea vreme era vara, deci nu putea fi vantul.
Mama l-a aruncat, iar eu am inceput sa am cosmaruri cu acea jucarie.Intr-o zi, mama l-a gasit in pat si m-a intrebat de unde il am deoarece ea il arunca-se.Eu nu am stiut, iar tata i-a dat foc.De atunci fac cercetari in privinta fenomenelor paranormale. Vreau sa aflu ce s-a intamplat atunci si cine ma ''poseda'' in copilarie.
2.Eu stau la bloc, iar intr-o zi un vecin a murit in apartamentul sau deoarece era bolnav.In acea zi, un catel necunoscut in zona cartierului meu, a urcat pe scari si s-a oprit exact pe presul din fata usii apartamentului veciunului decedat si a inceput sa planga.Acest caine a stat acolo pana ce familia i-a facut pomana.De atunci, cainele nu a mai fost vazut.
3.Eram sigura acasa cu fratele meu.El era in dormitorul sau, iar eu asezam pernutele pe canapeaua din sufragerie.Fratele meu este mai mic si nu isi strange jucariile dupa ce se joaca cu ele prin toata casa.Ca dovada isi lasa-se masina pe telecomanda in sufragerie.
Dintr-o data, masina incepe sa mearga prin toata camera, iar eu am inceput sa tip.Fratele meu a venit plangand la mine deoarece se speriase ca urlasem.Cum a intrat in camera, masina s-a oprit, iar fratiorul meu nu m-a crezut.
Eu cred ca a fost o entitate, deoarece telecomada masinii nu mergea!
Vrei sa zici ca esti paranormal? no hai ca te cred daca imi zici unde ii elodia )
Da mie da dar a fost un EXPERIMENT PARANORMAL cam neexplicabil.Eu si amici mei stateam si ne plictiseam si zice unl din ei:HAI SA FAC UN TRUC! Mai intai imi trebuie un voluntar. noi aceptam el puse niste pietre asezate in forma de triungi pentru "voluntar" si se duse cineva (o fata). Pretenul meu i spuse fetei sa inchida ochi si sa se lasa moale. Apoi sa se gandeasca la un mort din familie si sa zica GATA cand s-a gandit. Fata s-a gandit si a spus GATA apoi prietenul meu i-a spus sa se gandeascala la inca un mort al familiei.Ea s-a gandit si a spus din GATA.Ia spus sa se mai gandeasca la inca un mort pentru ultima oare, ea se gandise din nou si spuse GATA.El pocnea si batea din plame de doua ori in fata ei iar dupa acea facea ca si cum tragea mainile ei de la distanta.Ea avea mainile moi si dintr-o data mainile i se ridica foarte incet in sus. Fata de groaza a deschis ochi si s-a speriat! ea spuse ca simtea ca o tragea cineva de maini (cand de fapt nu o tragea nimeni). Colegul meu a mai facut asta la unca un coleg.Acelasi efect!
Si asa am ajuns acasa am inrtat pe compe pe TPU si v-am povestit voua!
Da, cateodata ma gandesc la o persoana si peste cateva secunde ma intalnesc cu aceasta sau ma suna sau intra pe mine pe mess, mi se pare cidat, ma intreb daca doar mie mi se intampla.
Experiente paranormale?
Nu am avut! Dar sincer cred in paranormal! Totusi nu cred ca "PARANORMALUL" este asa cum credem noi! Cu vampiri, fantome, monstri si etc! Paranormalul exista decat intr-un singur loc! Acela este in capul nostru deoarece ne uitam la filme hororr!
slipknot întreabă:
AvalohAlyn întreabă: