Ei bine, visele in mare parte sunt afectate de stările emoționale pe care le ai inainte de a dormi și desigur, de ce anume ai făcut inainte să dormi. Visul e de fapt imaginația care ți-o provoacă creierul și stările pe care le ai. Faptul că ai visat un șarpe, poate are referință la ceva ce ți s-a întâmplat recent. De obicei visurile sunt de fapt o psihologie inversă a lucrurilor reale. Probabilitatea de a se intâmpla sunt mici dar in cazul tău cam asta s-a intâmplat. Într-un vis, ești doar tu. Tu controlezi visul, faci ce vrei cu el. Persoanele care sunt in vis, animalele etc sunt de fapt doar personalități a ființei tale. Gândește-te puțin. Dacă te-a omorât șarpele, care erau șansele ca după să-l fii omorât tu pe el?
Nu inseamna nimic. Probabil te sufocai in somn. Dar te-ai trezit si ai "omorit sarpele".
Sal uita-te la dictionarul viselor poate gasesti explicatia acolo! Sper ca am ajutat! funda?
Inseamna ca un prieten va incerca sa te tradeze dar la final tu vei triumfa
Nu inseamnă nimic. Visele pot fi afectate de stările emoționale pe care le ai, sau de anumite chestii pe care le-ai făcut recent. Să-ți zic ceva. Visurile sunt de fapt o realitate pararelă a lumii reale. Adică bănuiesc că ai avut unele vise în care ai făcut ceva, iar in realitate nu s-a întâmplat și totuși era posibil și invers. Asta e psihologia inversă. Dacă ai realizat, tu ai fost omorât de șarpe in vis iar după tu l-ai omorât pe el. Logic asta e imposibil dar in visele tale tu ești Dumnezeu, tu le controlezi cum vrei tu. Nu știu dacă știai dar toate fințele care apar intr-un vis sunt de fapt tu, fiecare având o altă personlitate ( Animal, in cazul tău, un prieten, o iubită, o fată, un băiat. etc ). Deci, practic, tu te-ai sinucis . Glumesc. Nu prea-mi pot da seama ce inseamnă, dar are legătură cu ce ți se va întâmpla in viitor.