| olystefy97 a întrebat:

Sall cine imi spune si mie cele 9 lumi paralele si cine traieste in ele!
Dau funda pentru. cine da cel mai explicid raspuns!

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

In lumile paralele ar exista aceleasi lucruri ca si aici numite "alter-ego"-uri.Insa o alta teorie afirma ca ar exista mult mai multe lumi paralele. Einstein si Tesla si-au pus neuronii la contributie in experimentul Philadelphia, dar Einstein vorbea de 4 unversuri paralele.Mai nou aflaram ca exista 9.Altii zic ca-s un infinit.In celelalte universuri exista aceleasi lucruri ca si aici(teoretic) de aceea ai putea calatori in timp(tot teoretic), dar cu adevarat de fapt ai fi teleportat in alt univers paralel in momentul ales de tine(deci in mod automat ai fi trimis acolo unde s-ar potrivi cel mai bine contextului).

4 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Paralele. nu chiar. Sunt incluse una in alta, asa cum o multime de numere in matematica e inclusa in alta. De altfel sunt mai degraba niste planuri de constiinta/existenta decat niste lumi. Si eu, din cat am citit, n-am auzit de 9. Arborele sefirotic are 10 elemente, planurile existentei sunt 7, existenta se bazeaza pe 2 (dualitate) si 3 (treime)... Chiar nu stiu de unde vine cifra de 9.

Cele 7 planuri sunt:

1. Physical Plane (which includes the Etheric Plane)
2. Astral Plane
3. Mental Plane
4. Buddhic Plane
5. Atmic Plane
6. Anupadaka Plane
7. Adi Plane

Si nu mai intru in detalii ca nu am chef sa stau sa scriu o gramada de timp aici. E bine ca ai intrebat totusi... Sper macar ca ti-ai facut o idee.

| bye a răspuns:

Nu exista nicio o dovada stiintifica in favoarea lumilor paralele. Exista teoria coardelor care postuleaza ca ar exista 10 dimensiuni spatiale ale universului. Ea spune ca nu au fost detectate pentru ca sunt foarte mici. Un exemplu: foaia de hartie poate fi considerata o suprafata plana daca ii neglijam grosimea, daca o rasucesti foarte fin, obtii un obiect de o dimensiune (un fir). Dimensiunile propuse de teoria coardelor sunt infasurate una in alta intocmai ca foaia de hartie, si de asta nu pot fi detectate. Asta este doar o teorie, nici in favoarea ei nu exista dovezi.

| Dunnamite a răspuns:

Numai cine a calatorit in cele 9 lumi poate sa-ti zica cum se numesc si cine traieste in ele!
ce intrebare! uau! dupa "97" de la nickname, inteleg de la cine vine intrebarea!