anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall.maine as vrea sa plec la tara ca e ziua varamii, dar unii spun ca e prea periculos cu luna asta. e sigur ca stiu daca pot merge? cele mai bune raspunsuri funditahappy

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Nu cred ca e periculos. Sigur ca poti sa mergi la ziua ei. Dupa parerea mea, n`o sa fie niciun cutremur. O sa se apropie luna de Pamant, dar o sa fie doar o imagine frumoasa, nimic mai mult. Asta cred eu.
Daca te hotarasti sa mergi (si ar fi frumos, ca e ziua verisoarei tale, nu a oricui), transmite`i toate cele bune si din partea mea. Te pup

7 răspunsuri:
| MeScorpion a răspuns:

Linistita.

| dexro a răspuns:

M-am saturat de isteria asta idioata! Nu se intampla nimic! Daca astea nu spuneau la tv nimeni nu observa! Nici macar nu se vede cu ochiul liber asa cum abereaza unele ziare!

| simf a răspuns:

Mergi linsitita! e la fel de probabil sa fie maine cutremur cum a fost ieri sau cum va fi peste 100 de ani.

| username_5501 a răspuns:

Nu are ce sa se intample de exemplu in luna decembrie a anului trecut au fost 2 luni pline intr-o luna (suna cam ciudat)si se preziceau razboaie si din alea asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ce-ti face luna, iti pune piedica sau te musca de fund? cand o fi sa ne vina mandat ne vine si fara sa ne anunte luna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca se intimpla ceva rau la nivel cosmic crezi ca se va afla vreun loc pe pamint unde sa poti supravietui? Aveti mintea-n palarie.

| Florin_6030 a răspuns:

Daca tii atat de mult la ea du-te.