| ImSara a întrebat:

Am nevoie sa fac pipi in pantaloni laughing spuneti-mi niste povesti cu fantome :

Povestea care ma sperie cel mai tare primeste funda, restul vot

Răspuns Câştigător
| Needle a răspuns:

Http://www.spectrulrealitatii.ro/
aici sunt postate povesti de groaza relae (cica) :)) cauta si tu pe acolo

7 răspunsuri:
| IAmSoDifferent a răspuns:

S-a mai stins o stea din lume Puya a murit astazi in jurul orei 6 ora Romaniei intru-un accident de masina vezi video aici http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf uitate si da mai departe(

| ღAnaSawakoღ a răspuns:

Eram odata in camera mea singura in casa, si deodata a batut cineva in usa de la intrare, am fugit si am vazut ca acolo a aparut un om in negru si atunci cainele a inceput sa latre furios.Am incuiat usa cat mai mult posibil...Eram foarte speriata.Bine ca venise mama si am scapatbig grin

| Abandoned a răspuns:

Of, la naiba, trebuie sa am 100 raspunsuri si 10 zile de activitate pana pot sa raportez intrebarile pe care le raporta stapana mea zilnic! Altii nu se deranjeaza! "TPU nu mai e ce a fost in 2009"...bla bla...dar nici nu se obosesc sa faca curatenie!

| Klepto a răspuns:

Spune-i unui amic sa vina sa-ti bage mana intr-un pahar cu apa calda si dimineata mamica ta o sa vina sa-ti puna niste cearsafuri de cauciuc.

Stiu ca preadolescentii care sunt pe site stiu sa puna doar intrebari si nu se uita ce categorie aleg, stiu ca D/S este bombardat de intrebari de T/A, dar observ ca si S/F a inceput sa fie atractiv.

| TarjaTurunen a răspuns:

Poi cauta si uh pe net. Scrii,, povesti cu fantome,, si gtta.

| ImSara explică:

@Klepto, da unde dracu vr sa pun intrebarea?