| Burducea_Alex_1996 a întrebat:

Cat daca in sua e ora 8ET / 5PT in Romania cat este?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

ET e cu 7 ore in urma fata de RO
PT e cu 10 ore in urma fata de RO

| relian a răspuns:

SUA are 4 fuse orare. Fata de Romania este in urma cu 7 -8 -9 respectiv 10 ore.7 ore EST adica este abreviere de la Eastern Standar Time. daca in sua este ora 8ET cum zici in Romania nu stiu cit este pentru ca nu ai spus PM sau Am.Americanii nu folosesc mamsura 24 de ore foloses 12 ore si pun Pm sau Am.Hai sa zicem ca ai intrebat 8 am pe coasta atlanticului adica pe coasta de est a sua.In RO este ora 15.Asta daca amindoua statele au trecut amindoua la ora de vara /iarana ce o mai fi. Spun asta pentru ca sua nu trece in acelasi timp la ora de iarna/vara cu europa, ei trec ceva mai tirziu parca.Nu cu mult dar cu vreo 2 saptamini daca nu ma insel. Timpu alantu Pacific Time daca la aia ar fi 5am adica dimineata in Romania ar fi ora 15.pt ca pacific time e cu 10 ore in urma RO.Acu daca americanii nau trecut la ora de vara /iarna odata cu RO atunci diferenta va fi de 6-7-8- si 9 ore de la este la vest.Cum ar veni sa-ti fie tie usor te uiti la ceas in RO si spui e ora 12 ziua in america dai inapoi 7 ore si iese ora 5 dimineata sau am la ei.

| Claudiu1905 a răspuns:

Dupa ET adaugi 8 sau 9 ore, ET nu tine cont de tari, doar de meridiane. Dupa GMT adaugi 7 ore, insa doar oficial, dupa ora de la New York, in LA e alta ora. Ce-i aia PT?

| suntserios a răspuns (pentru Claudiu1905):

PT e Pacific Time