| Iubiree a întrebat:

SAll TPU! Legenda lui Bloody Mary e adevarata sau nu? dar cea cu candyman?

3 răspunsuri:
| DrunkenRat a răspuns:

Bloody Mary este de fapt Maria I a Angliei, oamenii au numit-o asa pentru ca condamna la greu.

| Nolkyz a răspuns:

Da, si Mos Craciun exista.

| Scuturici a răspuns:

Legenda lui candyman nu o stiu, cat despre Bloody Marry nu stiu ce sa-ti zic. Sunt "N" variante cu legenda ei. Una spune ca a fost o fata cu un par foarte frumos si ca era obsedata de el si ca si-l pieptana de 100 de ori pe zi. Intr-o seara cand isi peria parul un individ a venit si a omorat-o in faa oglinzii si de atunci apare cand o strigi de 3 ori.
II : Era o vrajitoare intr-un sat si locuitorii lui au aflat despre Marry. A fost condamnata la moarte pein aruncare cu pietre. In clipa mortii ( tin sa specific ca era plina de sange si de aceea o cheama Bloody Marry) i-a blestemat pe toti ca, daca o striga de 3 ori in fata oglinzii apare si te omoara.
III Mary era singura la parinti, tatal ei fiind doctor.Intr-o noapte a gasit-o cu ochii deschisi si, cica, fara sa respire( moarta).La miezul noptii a sapat o gropa in gradina a pus-o pe Mary in cosciug si a ingropat-o in cosciug punanad o sfoara da care la suparafat a prins un clopot iar sfoara de un bat infipt in pamant.A prins clopotul ca daca cumva Mary era vie sa traga de franghie, clopotul sa sune iar tatal sau sa vina si sa o dezgroape.Mamaei a stat pe mormant si a plans in contiuu.Docturul, si-a dat seama ca o sa inghete asa ca a injectat-o cu somnifere, ea a adormit pe loc asa ca a dus-o in casa.Mary a tras de sfoara si clopotul a inceput sa bata dar nimeni nu a auzit-o.De dimineata cand tatal ei s-a dus la mormantul ei din curte a vazut batul cu clopot daramat a inceput sa sape cand a deschis cosciugul Mary era moarta si avea mainile pline de sange dar, nu mai avea unghii, ele era prinse de capacul cosciugului pe interior.
Oricum sunt, cum ti-am mai spus, mia multe legende, dar sa fim rationali: daca 100 de oameni o invoca in acelasi timp, saraca Marry ce face? laughing Si totusi...de ce multi care spun ca nu existe le este frica sa faca asa ceva? Recunosc ca si mie mi-ar fi frica fiindca sunt constienta de existenta paranormalului, dar inca nu a fost dovedita existenta ei, asa ca nu iti poate confirma nimeni.

Întrebări similare