Digera?! In plus, ce cauta intrebarea ta la "Stiinta si Filosofie"?
Este magulitoare grija ta pentru mama, insa cred ca se descurca si fara sfaturile noastre in legatura cu acest subiect.
In nu stiu ce tara unde erau -50 de grade i-au degerat mainile unei fete din cauza ca si-a uitat manusile acasa cand s-a dus la scoala.Medicii i-au amputat mainile.Dar fara grijaDaca se imbraca bine bine si isi ia si niste ceiut in termos n-o sa degere, n-o sa moara.
Salut.Am si eu niste rude in Todireni numai ca nu sunt sigur ca vorbim despre aceeasi localitate. Daca da, as dori sa imi spui cum te cheama, poate ne cunoastem.Numai bine!
Nu vine vorba de moarte. Trebuie să se îmbrace bine. Plovere,bluze groase,geacă, cizme sau ghete îmblănite bine, ceai cald.
Doar daca face hipotermie, care se face cand temperatura corpului ajunge la 35 grade Celsius/95 Fahrenheit
Daca corpul scade la -28 de grade este cazul de moarte,pune-le ceai cald in termos,sa-si ia geci groase,fulare,caciuli,manusi, sa se imbrace cat mai gros posibil, sa-si ia niste ghete si pulovere de schimb si niste mancare.
Nu digera ci degera apoi stai tu linistita ca nu moare bunica ta ca doar nu sta in mijlocul viscolului fara haine
Gandeste-te altfel, nu te mai gandi ca mor apoi cei de la tara care se trezesc la 5 si ies la treaba aia ar trebui sa moara pe capete)
ps: si eu am bunici in todireni
Nu-ti face griji! Si eu maine merg in Iasi! Chiar daca sunt gerurile astea nu o sa se intample nimic! Pentru temperaturi scazute sunt recomandate lichidele calde si fructele, dar mai ales trebuie sa nu mai fii asa pesimist/a! Sper sa te fi incurajat oarecum! Ii tin puni mamei tale!